BOLVADİN'DE KPSS ŞOKU

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 20 Kasım 2016 tarihinde yapılacak 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (Ortaöğretim) öncesinde Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ÖSYM İl Sınav Merkezi Koordinatörlüğü tarafından “Sınav Güvenlik Koordinasyon Kurulu” (SGKK) toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıya sınav yapılacak ilçelerin Kaymakamları katılırken, 5 bine yakın kişinin sınava gireceği Bolvadin ilçesinin sınav yapılacak yerler arasında bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.
 
KPSS İLE İLGİLİ TEDBİRLER GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantıda 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavının (KPSS) (Ortaöğretim) yapılacağı binalarda güvenliğin sağlanması, bu yönde alınacak tedbirler, il sınav merkezlerinde sınav öncesi ve sonrasında alınacak tedbirlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Adayların sınav binalarına ulaşımı, soruların sınav binalarına nakli gibi konular da ele alındı.
 
SINAV MERKEZLERİ ARASINDA ŞUHUT, ÇAY, SALAR VE SÜLÜMENLİ VAR, BOLVADİN YOK!
ÖSYM İl Sınav Merkezi Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada, 20 Kasım 2016’da yapılacak olan KPSS sınavının 188 binada ve 2 bin 250 salonda gerçekleştirileceği, sınavda 6 bin 150 kişinin görev alacağını ve Afyonkarahisar’ın Merkez, Şuhut ve Çay olmak üzere toplam 3 ilçe, 8 belde ve 1 köyde gerçekleştirilecek olan sınava girecek aday sayısının 40 binden fazla olduğu bildirildi.
 
SINAV DÜZENLENEN İLÇELERİN KAYMAKAMLARI TOPLANTIYA KATILDI
AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ın başkanlığında Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Fahrettin Şen’in makamında düzenlenen toplantıya Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Çay Kaymakam Vekili Erhan Günay, Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, Afyonkarahisar Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma, Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlhan Eserve Afyonkarahisar ÖSYM İl Sınav Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Mutlu katıldı.
 
Toplantıda gerekli bilgilendirme ve sunumu Afyonkarahisar ÖSYM İl Sınav Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Mutlu gerçekleştirdi
 
Editör: Haber Merkezi