BOLVADİN'DE EĞİTİM İTALYA'DA STAJ

Bolvadin'de eski adı Sağlık Meslek Lisesi olarak bilinen Yakup Şevki Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İtalya’da yapmış oldukları stajlarını başarıyla tamamlayarak yurda döndüler.
2016 Teklif Çağrısı döneminde Erasmus + Programı Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki Eğitim ve Öğrenici ve Personel Hareketliliği projeleri kapsamında kabul edilen 2016-1-TR01-KA102-032297 nolu “Çocuk Sağlığının Korunması ve Acil Tıp Müdahaleleri Alanlarında AB Standartlarına Erişim” adlı proje kapsamında Okul Müdürü Muzaffer Bayar ve Meslek Dersleri Öğretmeni Hakan Çetinova eşliğinde İtalya’nın Milano şehrinin tanınmış hastanesi ve acil komuta kontrol merkezinde stajlarını başarıyla tamamladılar. Öğrenciler 15 günlük staj faaliyeti sonunda uluslararası geçerliliği olan iki ayrı sertifikayı almaya hak kazanarak ülkemize döndüler.
İtalya’da bulundukları süre zarfında ülkedeki kültürel ve doğal güzelliklerini tanımış imkanı da bulan öğrenciler kendilerine bu imkanı sağlayan okul idarecilerine ve Bakanlık yetkililerine teşekkür ettiler.
Bolvadin Postası
 
Editör: Haber Merkezi