Bolvadin Belediye Başkan Yardımcısı Kullap, bırakıyor mu?

Bolvadin Belediyesinde 27 Mart 2014 seçimleri sonucunda Başkan Fatih Kayacan ile birlikte göreve gelen Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap'ın bir süredir Başkan Kayacan ile aralarında sorun yaşadığı, Pazar günü Belediye tarafından organize edilen iftara da katılmadığı, aynı saatlerde ailesi ile birlikte Afyonkarahisar'da bir alışveriş merkezinde vakit geçirdiği, ayrıca Belediye'deki makamına bir süredir uğramadığı ve eşyalarını toplayarak ayrılmayı düşündüğü iddia edildi. 
 
ASFALTLAMA KONUSUNDA BAŞARILI PROJELERE İMZA ATMIŞTI
Görev yaptığı 2 yılı aşkın süredir çalışkanlığı ve teknik bilgisi ile bilhassa asfaltlama çalışmaları ile park-peyzaj gibi teknik konularda oldukça önemli işler başaran, Başkan Kayacan ile çok uyumlu bir ikili oluşturup önemli projelere imza atan Mustafa Kullap'ın ayrılmasının hem Belediye, hemde Bolvadin açısından önemli bir boşluk yaratacağı ifade edilirken, Başkan Kayacan'ın da tüm olumsuz yönlendirmelere rağmen her zaman Kullap'a sahip çıkarak onura ettiği, buna rağmen parti içi bazı grupların da etkisi ile ilişkilerin kopma noktasına geldiği kaydedildi.
 
Olayların gelişimini takip eden siyasi çevreler ise, "Bolvadin'de maalesef her olumlu ekibe bir gün nifak sokuluyor. Olanda memlekete oluyor. Burada muhalefet dahi üzülüyor. Keşke parti içi sorunları aşmayı başarabilsek, kuyruk acılarını bir kenara bırakarak memleket için daha fazla nasıl çalışabiliriz çabasında olsak" diyerek böyle kavgaların memlekete fayda değil, zarar vereceği konusunda görüş beyan ettiler.
 
Kullap'ın Başkan Yardımcılığı ile birlikte Meclis üyeliği görevini de bırakıp bırakmayacağı konusunda bir bilgi edinilemezken, konuyla ilgili önümüzdeki günlerde tarafların açıklama yapması bekleniyor.
Bolvadin Postası
 
Editör: Haber Merkezi