Bgg'ye Burs Başvuruları Başladı
Derneğimizce bu sene de Üniversite imtihanlarında başarılı olan Bolvadin'li öğrencilere maddi destek sağlamak amacıyla burs verilecektir. Ancak derneğimizce verilen bursların diğer kurumların verdiği burslardan farklı bir yönü bulunmaktadır.Burslarımız karşılıksız değildir. Öğrencilikleri döneminde derneğimizden burs alan öğrencilerimizin de mezun olduklarında , başkalarına yardım etme gücüne kavuştuklarında başka başarılı hemşerilerimize burs vermesi istenmektedir. Bugün ''alan elin'' yarın ''veren el'' olması amaçlanmıştır. İhtiyacı olan öğrencilerimize sahip çıkılması düşüncesinin yerleştirilmesi asıl gâyedir.
Sosyal dokunun güçlenmesi,ihtiyacı olana destek verilmesi suretiyle sağlanabilir.Bu anlamda , Bolvadinimizin dayanışma ile , yardımlaşma ile çok şeyleri başarabileceğine inancımız tamdır.Bir zincirin sağlamlığı,en zayıf halkasının sağlamlığına eşdeğerdir. Derneğimiz ise tüm halkaların sağlam olması için çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir.Bu çalışmalara gurbette eğitim görmenin ne demek olduğunu iyi bilen hemşerilerimiz olmak üzere tüm hayırseverleri katkı sunmaya davet ediyoruz. Her türlü yardım ve bağışlarınızı hesap numaralarımıza gönderebilirsiniz. Ayrıca zekat yoluyla yardımda bulunmak isteyenler de zekat bağış hesabına yardımlarını gönderebilirler. Hayra vesile olan onu işlemiş gibidir.Başarılı hemşerilerimizin eğitimine katkıda bulunanlar da bu hayrı işlemiş olacaklardır.
Bolvadin Girişim Grubu Derneği Üniversiteyi bu yıl kazanan öğrencilere verilecek burslar için başvurular başlamıştır. Burs için başvurmak isteyenlerin derneğimizin web sayfasından indereceğiniz word formatındaki burs başvuru formunu bilgisayar ortamında doldurduktan sonra [email protected] mail adresine 21 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar ulaştırmaları gerekmektedir. 
İletişim : 0 533 598 84 51
İyilik hareketine bağışta bulunmak isteyen hayırseverler için banka hesap numaramız.
"Bolvadin Girişim Grubu Derneği” Türkiye Finans Katılım Bankası -
IBAN NO : TR 17 0020 6000 0400 3758 6200 01
Sadece zekatlarınız için banka hesap numaramız
Türkiye Finans Katılım Bankası - Çamlıca Subesi -
IBAN NO : TR 67 0020 6001 4700 3758 6200 02
Editör: Haber Merkezi