Bakan Eroğlu: Bolvadin’de Ak Parti’nin farkını göstereceğiz
Kalabalık bir vatandaş topluluğunun karşıladığı Bakan Eroğlu, Belediyemizi de ziyaret etti.
Belediye önündeki karşılama töreninde bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Musa Pektaş ”Sayın Bakanımız biz söz verdiğimiz gibi Bolvadin’de mahalli seçimleri kazandık ve genç arkadaşımız Fatih Kayacan beyi Belediye Başkanı olarak seçtik. 2004 yılında % 44, 2009 yılında yine % 44 oy aldığımız Bolvadin’imizde 2014 yılında % 55 oy alarak Belediye seçimlerini kazandık ve AK Parti farkını gösterdik Bundan sonra sizin desteğinizle ilçemize çok güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum” dedi.
”Bolvadin için gece-gündüz çalışacağız”
Daha sonra mikrofona gelen Belediye Başkanı Fatih Kayacan ise ”Bolvadinli hemşehrilerimiz teveccüh göstererek bize bu görevi verdi. Ben ve arkadaşlarım ilçemizi daha mutlu, daha yaşanılır ve daha huzurlu bir kent yapmak için elimizden gelen gayreti gösterip, Bolvadin için gece-gündüz çalışacağız. İki gündür Ankara’da idim. Sayın Bakanımız hem kendi Bakanlığı, hem de diğer Bakanlıklarda bulunan genel müdürler ve daire başkanları ile bizleri buluşturdu. Sorunlarımızın çözülmesi için gerekli talimatları verdi. Kendisine şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
”Bolvadin’i çiçek gibi yapacağız”
Belediye Başkanı Fatih Kayacan’dan sonra konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ise ”Bolvadin bizi mahcup etmedi. Genç ve dinamik bir başkanı göreve getirdi. Bundan sonra hep birlikte Bolvadin’imize hizmet edeceğiz ve bu şehri çiçek gibi yapacağız. Sayın Başkana her zaman destek olacağım. Sadece Bakanlığımda değil, devletin diğer kurumlarında olan işlerinizin de takipçisi olacağım. Fatih Başkan iki gündür Ankara’da benimle birlikte idi. Bolvadin’in sorunlarını bizlere iletti. Biz de bunların çözülmesi için gayret sarf edeceğiz ve inşallah AK Parti farkını her yerde olduğu gibi Bolvadin’de de göstereceğiz. Sizlerden isteğim Başkanımıza ve Meclisimize destek olmanızdır” diye konuştu.
”Adalet Sarayı ihtiyacı giderilecek”
Konuşmasında Bolvadin Adalet Sarayının yetersizliği ile ilgili Başkan Kayacan’ın kendisine bilgi verdiğini belirten Bakan Eroğlu ”Size bu müjdeyi de vermek istiyorum. Fatih Başkan bana konuyu ilettikten sonra sayın Adalet Bakanı ile görüştüm ve Bolvadin Adalet Sarayı’nın yenilenmesi konusunda sözü aldım”dedi.
Daha sonra Belediye Başkanlık Makamına geçen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu’na Başkan Fatih Kayacan tarafından Bolvadin ve Bolvadin belediyesi ile bir brifing sunuldu.
Bakan ve beraberindekiler burada Başkanla ve vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra ilçemizden ayrıldı.
Editör: Haber Merkezi