AK Parti Bolvadin'de Kongreye Doğru
AK Parti Afyonkarahisar Bolvadin İlçesi İlçe Başkanı Musa Pektaş, delege seçimi ve kongre seçimiyle ilgili bir basın toplantısı düzenledi.
AK Parti ilçe binasında gerçekleşen toplantıda Bolvadin Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap, Özburun Belediye Başkanı Asım Kızılaslan, Belediye meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve belde başkanları da hazır bulundu. Toplantıda kongre süreci ile ilgili bilgiler veren Başkan Pektaş, delege seçiminin 26 Ekim 2014 Pazar günü parti binasında, kongrenin ise 30 Kasım 2014 Pazar günü saat : 14.00'de Bolvadin Kültür Sitesinde yapılacağını kaydetti. Başkan Pektaş toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"AK Parti Genel Merkezi tarafından tek liste halinde kongreye gidilmesinin esas olarak benimsendi. Önümüzdeki süreçte de ilçeye yatırımların daha fazla gelmesi için çalışacağız. Eğitim alanında öğrenci başına düşen derslik sayısında mükemmeliyeti yaşadıklarını, okul müdürleri ve öğretmenlerin de gayretleriyle başarı çıtasını yükselteceğiz. Ayrıca Bolvadin'e yapılması düşünülen 'T' tipi cezaevinin yapılması için ciddi gelişmeler olduğunu yakın bir zamanda yapım ihalesine çıkılacak. 4 Yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu binasının tamamlanması için 1 milyon TL ödeneğin hazır ve ihale aşamasında 2015 eğitim öğretim yılına tamamlanması bekleniyor."
Basın mensuplarının sorusu üzerine tekrar aday olduğunu belirten Başkan Pektaş, "Kongrelerimiz Türkiye'mizin büyük hedeflere ulaşmasının kaynağıdır. Kongrelerimiz çözüm süreci irademizin kaynağıdır. Kongrelerimiz yeni Türkiye'nin vazgeçilmez ihtiyacı olan yeni Anayasanın aziz milletimizle buluşturulma iradesinin kaynağıdır" dedi.
Editör: Haber Merkezi