AFYONSPOR STOKE CİTY'İ RAHAT GEÇTİ
''Afyonspor UEFA avrupa ligi C grubu 2. maçında İngilterenin köklü takımlarından Stoke Cty'i Olcan ve Ramsey'in golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başardı.'' Hayal de olsa okurken mutlu olmamak elde değil. Ben gibi, şehrimin vizyonu açık, hedefleri büyük insanının kafasında bu hayal mevcut. Her süper lig veya uefa maç'ı izlerken gönlümüzden Afyonumuzunda o kulvarlarda yer almasını dilemeyen yoktur. Yazımı okuyanların kimileri, '' Yok  efendim ne Uefa'sı biz BAL'da şampiyon olsak yeter.'' dediklerini hissediyor gibiyim. Ama ne olursa olsun bu şehre yetmez. Ne 3. lig ne 2.lig bu taraftara yetmez. Her maç susmadan , yorulmadan takıma hep 12. futbolcuymuş gibi destekleyen Afyok grubunu Türkiye'ye tanıtmak lazım. 
   Kaç yıl oldu futbol aşığı hemşehrilerim amatör ligde kalmanın ızdırabını çekti. Çok zor değil Stoke City ile maç yapmak. İlçe olmasına rağmen 3 büyüklere kök söktüren Akhisar'ı görmek gerekli. Kasaba olmasına rağmen, adını dünyaya duyurmuş Villarreal'i örnek almak lazım. Evet bir Afyonkarahisarlı olarak şehrimin takımını süper ligde görmek istiyorum. Ondan sonrasını merak etme, forman 100  tl'de olsa alırım. Amatör ligde o ruhu yakalamak mümkün değil çünkü. Afjet'in desteği sayesin'de filizlenen bu takımın gün yüzüne çıkarıp ülkeye tanıtmanın zamanı geldi. 
  Öncelikle mali disiplini düzeltmek önemli bir şart. Özellikle yönetim'i derin kadroyla oluşturup denetime almak lazım. İlçelere, köylere inip Alper Potukları keşfetmek çok zor olmayacaktır. Bunun için de kaliteli antrenörler le anlaşma sağlanmalı.  Daha sonra Akhisar spor gibi küçük ama başarısı büyük olan kulüpleri ziyaret edip çaylarını içmek ve onlardan başarılarının sırları hakkında bilgi almak gerekli.
   Ben ütopyalar yazan bir köşe yazarı değilim. Tabi ki limitlerimizi biliyorum. Ama bu söylediklerim kesinlikle imkansız değil. Afyon halkın da sporcu ruhu var ama gün yüzüne çıkaracak başarılar yok. Umuyorum  6 veya 7 yıl sonra takımımızı süper ligde görürüz. Ve başarılarını omuz omuz vererek anıt park gibi meydanlarda kutlarız. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon, Bursa gibi şampiyon takımları şehrimizde ağırlayacağımız güzel yıllar yakın zamanda gelir İnşALLAH. Afyonspor'a ve yönetime canı gönülden başarılar dilerim.