Zeybek: Toplantının Gündemi, Cumhurbaşkanı Adayları
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda, Cumhurbaşkanı adaylığı değerlendirmesi yapılacağını söyledi.
Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, kentte yapılacak olan Ak Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi adaylık konusunda değerlendirme yapılmasının beklendiğini söyledi.
TOPLANTI NG AFYONKARAHİSAR OTEL'DE GERÇEKLEŞECEK
9-11 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan istişare ve değerlendirme toplantısı NG Afyonkarahisar isimli otelde gerçekleştirilecek. Yaklaşık 700 kişinin katılmasının beklendiği toplantı öncesinde otelde hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.
OTEL ÇEVRESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından otel çevresinde yol yapım çalışmaları da başladı. Konforu ile Kızılcahamam'ı aratmayan NG Afyon Termal Otel mimari yapısının getirmiş olduğu geniş yapısı ile partilileri en iyi şekilde karşılamaya hazırlanıyor. 428 odanın bulunduğu otel AK Partililer tarafından komple rezerve edilirken, ayrıca otelde bulunan king suitte Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın kalması bekleniyor.
"AK PARTİ KAMPLARININ YENİ ADRESİNİN AFYONKARAHİSAR OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"
Gerçekleştirilecek toplantıya ilgili bilgi veren Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kentin Ak Parti'nin geçmişte kuruluşuna da ev sahipliği yaptığını hatırlatarak, "Afyonkarahisar tarihiyle, mermeriyle, gıdalarıyla ünlü bir şehir ama en önemlisi Kurtuluş Savaşımızın kazanıldığı, Cumhuriyetimizin kuruluşuna ev sahipliği yapan topraktır. Ayrıca AK Partimizin kuruluş öncesi son çalışmalarının yapıldığı, yani bir anlamda Ak Parti'nin de kuruluşuna ev sahipliği yapmış topraklarımızın bulunduğu şehir. Genel merkezimizin de kampı buraya alması, Başkanımızın, bakanlarımızın, tüm milletvekillerimizin, parti kurucularımızın ve teşkilatımızın burada olması bence hem Türkiye için önem arz ediyor hem de Afyonkarahisar için önem arz ediyor. Termal sularımızın, otellerimizin kalitesi gibi iyi hizmet, artık Ak Parti'nin kamplarının yeni adresinin Afyonkarahisar olması ihtimalini sağlamlaştıracak, pekiştirecektir" dedi.
"17 ARALIK'TAN SONRA KAMP ADRESİ AFYONKARAHİSAR'A ALINDI"
Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek ise toplantıyla ilgili şunları söyledi:
"Gerek Ak Parti İl Başkanı olarak gerekse bir Afyonlu olarak Başbakanımızın, Ak Parti kabinesinin, Başbakanımızın kabinesinin, Ak Parti kurmaylarının Afyon'da kampa girmesi benim için onur verici. Daha önceleri kamplar Kızılcahamam'da gerçekleştiriliyordu. Malumunuz olduğu üzere 17 Aralık'taki hadiselerden sonra bir yer değişikliği yapılsın istedi genel merkezimiz. Burada da Afyon'un tercih edilmesi bizi gururlandırdı. Cumhurbaşkanlığı seçiminin öncesinde yapılan ön çalışmalardan birisi burada gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz günlerde milletvekilleriyle bir istişare toplantısı yapıldı. Daha sonra geçen hafta cuma günü il başkanlarıyla istişare toplantısı yapıldı. Zannedersem Perşembe günü de üst kurul delegeleriyle bir istişare toplantısı gerçekleştirilerek 9-10-11 Mayıs'ta da genel Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu üyelerimiz cumhurbaşkanlığı konusunda istişarelerde bulunacak.
Editör: Haber Merkezi