ZEYBEK: TEŞKİLATLARIMIZ DİMDİK AYAKTA

Milletvekili aday adaylığını açıklamasının ardından ilçe teşkilatlarına ve Sivil Topluk Kuruluşlarına (STK) yönelik ziyaretlerini sürdüren Mehmet Zeybek, AK parti teşkilatlarının ilk günkü gibi dimdik ayakta olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü AK Parti İl Başkanlığına Milletvekili aday adaylığı resmi müracaatını yapan ardından ziyaretlere başlayan Mehmet Zeybek, Çobanlar, Bolvadin, Şuhut, Sultandağı ve Çay ilçelerinin yanı sıra Ticaret Borsası, Ziraat Odası ile Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğini (ESOB) ziyaret etti.  İlk olarak ilçeleri ziyaret eden Zeybek, burada ilçe başkanları ve yönetimleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimleri ile partililerle bir araya geldi. AK Parti teşkilatlarının 2002 yılındaki gibi dimdik ayakta olduğunu ifade eden Zeybek, “Teşkilatçı biri olmam nedeniyle teşkilatlarımızın çalışmalarından tutunda sıkıntılarına kadar bilirim. Teşkilatlar partilerin en önemli organlarından bir tanesidir. Partimizde mahalle temsilcisinden Genel Başkanımıza kadar teşkilatçı bir yapıyla hareket etmektedir. Teşkilatlarımızın canlılığı ve çalışma azmi bizleri son derece mutlu ediyor. Allah hepimizin yolunu açık etsin” dedi.

BİZİM DE BİR KATKIMIZ OLSUN İSTİYORUZ

AK Parti çatısı altında yıllardır yaptığı siyaseti milletvekili olarak hizmet ve yatırıma dönüştürmek istediğini dile getiren Zeybek, AK Parti sayesinde Türkiye’nin vizyonunun değiştiğine değindi. Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya ile ESOB Başkanı Abdülkadir Konak’ı ziyaretinde konuşan Milletvekili aday adayı Zeybek, son 13 yılda AK Parti hükümetlerinin Türkiye’de devrim niteliğinde hizmet ve yatırım yaptığını vurguladı. Zeybek, konuşmasını şöyle sürdürdü; “İlçe ziyaretlerimizin ardından STK temsilcilerimizi de ziyaret ederek onlarla hasbihal ettik.  Özellikle ticaret alanında artarak devam eden ihracatımızın ülkemize ve ilimize katkı sağlıyor. Bu katkı sayesinde ülkemizdeki yatırım alanları genişliyor. Bu yatırımlardan da hükümetimiz sayesinde ilimizde faydalanıyor. Bilindiği gibi termal, mermer, gıda gibi birçok zenginliği içerisinde bulunduran Afyonkarahisar’ımız kabuğunu kırarak, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru ilerliyor. Bu hizmet ve yatırımlarla kabuğunu kıran Afyonkarahisar’ımıza ve ülkemize hizmet etmek için yola çıktığımızı söylemek istiyorum. Şimdiye kadar siyasetin her kademesinde görev aldığımız gibi yine hayırlısı ile nasip olursa ve Genel Merkezimiz uygun görürse Yeni Türkiye’nin inşasında aynı heyecan ve hevesle görev almaya hazırız.’’

Editör: Haber Merkezi