ZEYBEK: “BİRLİKTELİK HER ZAMAN BAŞARIYI GETİRİR”

 

AK Parti’den Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı olan Mehmet Zeybek teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Emirdağ, Bayat ve İhsaniye ilçeleri ile Döğer Belde teşkilatını ziyaret eden Zeybek, teşkilatlardaki birlikteliğin her zaman başarı getirdiğini söyledi.

 

Gittiği her yerde milletvekili aday adayı Mehmet Zeybek’e yoğun ve samimi bir ilgi gösteren vatandaşlar ve partililer, Mehmet Zeybek’in her zaman yanında olduklarını ifade ettiler. Teşkilatların kendisine gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirten Zeybek, “Allah hepimizin yolunu açık etsin. Bizim amacımız partimizin kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı hizmet yarışını Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde devam ettirmektir. Sizlerle daha öncesinde de sık sık bir araya gelerek hasbihal ettik. Sizlerin duası ile 6 yıl boyunca yürüttüğümüz il başkanlığı görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Bundan sonrada yine sizlerin dua ve destekleriyle TBMM’de deMemleketimize ve ülkemize hizmet etmek istiyoruz” dedi.

 

MAKAM VE MEVKİLER GELİP GEÇİCİ

 

Geçtiğimiz Pazar günü AK Parti İl Başkanlığı tarafından milletvekili aday adaylarına yönelik yapılan teşkilat yoklaması ile ilgili de açıklamalarda bulunan Zeybek, “Hizmet etmek için yola çıkan bütün aday adaylarımızın hepsi bizim için değerlidir” diye konuştu. Makam ve mevkileri gelip geçici olarak gördüğünü ifade eden Zeybek, önemli olanın geride hoş bir sadabırakmak olduğunu belirtti. Zeybek, “İl Başkanlığımız tarafından milletvekili aday adaylarımıza yönelik bir temayül yapıldı. Genel Merkezimizin aldığı karar gereği biz bu temayüle giremedik. Fakat teşkilatlarımızla bizler her zaman iç içe ve gönül gönülleyiz” şeklinde konuştu.

 

MEMLEKETİMİZE YAPILAN YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLDUK

 

Afyonkarahisar’ın son 12 yılda AK Parti hükümetleri sayesinde ciddi yatırımlar aldığına dikkat çeken Milletvekili aday adayı ve geçen iki dönemde AK Parti İl Başkanlığı görevini yürütmüş olan Mehmet Zeybek, son 12 yılda 10 Milyar 500 Milyon TL’nin ( 10,5 Katrilyon ) üzerinde yatırımın Afyonkarahisar’a yapıldığını belirtti. Zeybek,  konuşmasını şöyle sürdürdü; “İl Başkanlığı görevinde bulunduğumuz süre içerisinde memleketimize yatırım ve hizmetlerin yapılması için Bakanımız ve milletvekillerimizle birlikte yoğun bir şekilde çalıştık. Afyonkarahisar’a hizmet etmenin bir özveri olduğunu gördük. Allah’ta bize 6 yıllık il başkanlığımız döneminde Afyonkarahisar’ımıza yapılan yatırımların ve hizmetleriniçinde yer almamızı nasip etti. Bizler görevimizi en iyi şekilde yaparak memleketimize hizmet ettik. Bundan sonrada hizmetlerimize en iyi şekilde devam etmek için milletvekili aday adayı olduk. Teşkilatımız ve Genel Merkezimiz bizi uygun görürAllah nasip ederse TBMM çatısı altında memleketimize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” 

Editör: Haber Merkezi