ZEKERİYA ASLAN’A ZİYARETÇİ AKINI
Kamu Denetçiliği Kurumunun beş ombudsmanından biri olan Zekeriya Aslan, Kurban Bayramını geçirmek üzere geldiği memleketi Sandıklı’da ziyaretçi akınına uğradı.
Arife günü Sandıklı’ya gelen Kamu Denetçisi Ombudsman Zekeriya Aslan’ın ilçeye geldiği haberi hızla yayıldığı ve iki gündür yüzlerce hemşehrisi tarafından ziyaret edildiği öğrenildi.
Siyaset üstü hareket etmesine rağmen, her partiden siyasetçilerin yoğun olarak ziyaret ettiği Zekeriya Aslan’a Sandıklı sorunlarına çözüm için çaba sarfettiğinden ve vefasından dolayı teşekkür edildi..
Geçen dönem Ak Parti Milletvekili olan Zekeriya Aslan’ı, Ak Parti’nin mevcut ilçe teşkilatının ziyaret etmemesi, partiye gönül verenler ve vatandaşlar tarafından yadırgandığı ifade edildi.
Her ortamda siyaset dışında olduğunu belirttiği ifade edilen Zekeriya Aslan’ın, bayram mesajı olarak gönderdiği “Haber gelirse bir yerlerden, geçir onu akıl süzgecinden, değilse yara alırsın çok derinden.. Gıybet mi, iftira mı, yalan mı bilmeden..” cümlesinden bir yerlere önemli mesaj verdiği iddia edildi.. 
Editör: Haber Merkezi