Zalimler misliyle karşılığını alacaktır
 
İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu yakınında, Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından meydana gelen alçak terör saldırısını sert bir dille kınayan Medya Konseyi Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mustafa Dağhan,  “Zalimlere ve hainlere fırsat verecek, boyun eğecek değiliz. Hainler ve zalimler er yada geç misliyle karşılığını alacaktır” dedi.
 
Medya Konseyi Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mustafa Dağhan, İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu yakınında, Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından meydana gelen alçak terör saldırısını yaptığı yazılı açıklama ile kınadı.
EZANLARIMIZI SUSTURAMAYACAKSINIZ
Mustafa Dağhan “Terör bir kez daha gerçek yüzünü gösterdi. Bu topraklar bir kez daha şehid kanlarıyla sulandı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milletiyle zalimlerin, insanın canına kasteden alçakların oyununu bozacak güç ve kudrettedir. Zalimlere ve hainlere fırsat verecek, boyun eğecek değiliz. Hainler ve zalimler er yada geç misliyle karşılığını alacaktır. Başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk kuramayacaksınız, bin yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz, ülkemizi hedeflerinden vazgeçiremeyeceksiniz” dedi.
İZZETİMİZE VE ŞEREFİMİZE GÖZ
DİKENLERE FIRSAT VERMESİN
Dağhan şunları söyledi: “Kimi 3 ay önce göreve başlamış, kimi 1 yıl önce. Hepsi gencecik çocuk. Arslan gibi, fidan gibiler. Yarım kalan hayatlar, yarım kalan aileler. Yaşanamayacak hayaller, umutlar, bayramlar, düğünler yaşanmadan bitti işte. Toprağı sıksan Şehit kanı çıkacak canım ülkemde yaralılar var bir de hani sadece rakam olarak ifade edilen. Oysa onlarında kiminin kolu, kiminin bacağı yok. Yine yarım kalan hayatlar, hayaller işte. Ama Allah büyük, Kahhar, Allah adil. En izzetli intikam alıcı ve dahi bu zalimleri, alçakları onun izni ve keremiyle yok edecek bir Türk Milleti var. Allah’ım kardeşliğimize, birliğimize, dirliğimize, izzetimize ve şerefimize göz dikenlere fırsat vermesin. Hain saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralılarımıza ise acile şifalar temenni ediyorum. Bugün mübarek Mevlid Kandili münasebetiyle dualarımız ülkemizin bekası ve şehitlerimiz için olsun.”
 
 
 
Editör: Haber Merkezi