Zafer'e Muhteşem Final
Büyük Taarruz ve Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü Afyonkarahisar Belediyesi'nin düzenlediği, törenler, konserler, halk yürüyüşleri, görsel şölenler ve sportif organizasyonlarla büyük bir coşku içerisinde tamamlandı. Kutlamaların son günü sanatçı Cengiz Kurtoğlu hayranlarıyla buluştu.
Kültürpark ve Fuar Alanı'nda düzenlenen konserde sahne alan Cengiz Kurtoğlu, Afyonkarahisarlılar'a unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere saatler kala Kurtoğlu hayranları fuar alanını hınca hınç doldurdu. Efsane sanatçı Cengiz Kurtoğlu, performansıyla büyüledi. Gecede eski ve yeni albümünden birçok parça seslendiren Cengiz Kurtoğlu, hayranlarını 80'li yıllara götürerek adeta nostalji havasında bir konser verdi. Konser sırasında hayranlarının isteklerini de geri çevirmeyen Cengiz Kurtoğlu, unutmaz bir geceye imza attı.
Gecede Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban adına ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu'na Atatürk'ün Kocatepe'ye çıkışını simgeleyen şilt ile birlikte çiçek takdim ederek, teşekkür etti. Konser sonunda ise havai fişek gösterisi düzenlendi. Havai fişeklerle gökyüzünün adeta aydınlandığı gece muhteşem bir finalle sona erdi.
Editör: Haber Merkezi