Zafer Haftası Kutlamaları Vali Hakan Yusuf Güner'in Resepsiyonu İle Sona Erdi
Afyonkarahisar’da büyük bir coşkuyla kutlanan Zafer Haftası düzenlenen resepsiyonla tamamlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Valimiz Hakan Yusuf Güner ve Bayan Berrin Güner resepsiyon verdi.
Korel Termal Otelde düzenlenen Resepsiyona, İkmal Komutanı Tuğg. Gökhan İsmet Gülmez, M.S.B.LIĞI Temsilcisi Tuğg. Nuri Cankıymaz, DNZ.K.K.LIĞITemsilcisi Tuğa. Muhittin Elgin, HV.K.K.LIĞI Temsilcisi Hv.Tuğg. Recep Ünal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Nurettin İpek, AKÜ Rektörü Mustafa Solak, Baro Başkanı Turgay Şahin, Vali Yardımcıları, kaymakamlar, siyasi partilerin il temsilcileri, askeri erkan ile daire müdürleri, şehit aileleri, gaziler, siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri, oda ve dernek başkanları katıldılar.
Valimiz Hakan Yusuf Güner, Bayan Berrin Güner, İkmal Komutanı Tuğg. Gökhan İsmet Gülmez ve Bayan Hülya Gülmez davetlileri karşılamalarının ardından salona geçerek 30 Ağustos Zafer Bayramı pastasını kestiler.
Daha sonra resepsiyonda bir konuşma yapan Valimiz Hakan Yusuf Güner; “Bugün ülkemizde ve ilimizde 30 Ağustos zafer bayramını şu anda gerçekleştirdiğimiz resepsiyonla kutlamış olacağız. Afyonkarahisar halkıyla, kültürüyle, değerleriyle kahramanlık mücadelesine ev sahipliği yapmış ve diğer birçok ilimizden daha farklı bir şekilde kutlayan bir ilimizdir. Bu yönüyle böyle bir ilde görev yapmaktan duyduğum memnuniyet ifade etmek istiyorum. Bu bir aslında iman mücadelesidir. Bu bir kahramanlık mücadelesidir. Bu bir askeri disiplin ve gayretin mücadelesidir. Bu bir milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kazanılan bir destandır. Ben bizlere bu kutsal vatanı emanet eden kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Yüce Allah bu tür zaferleri bu tür destanları kazandırdı çok şükür ama bir daha böyle durumlar hiç olmasın istiyorum. Bize bu eşsiz vatanı emanet eden başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemale, bütün şehitlerimize ve bütün birlik kuvvetlerimizin Güneydoğu şehitlerimize rahmet diliyorum. Ülkemize Cenab-ı Allahtan hayırlı ve esenlik bir ömür diliyorum. Bu önemli gecede siyasisiyle, askeri erkanıyla, yöneticileriyle, kamu kurum ve kuruluş temsilcileriyle, sivil toplum örgütü temsilcileriyle esnafıyla, muhtarıyla, iş adamıyla ve tüm davetlileriyle birlikte olmaktan çok memnun olduğumu ifade ederken, siz değerli davetlilerin nezdin de tüm Afyonkarahisar’lı aziz hemşerilerimin Zafer Bayramını kutluyorum.” dedi.
Valimiz Hakan Yusuf Güner, İkmal Komutanı Tuğg. Gökhan İsmet Gülmez ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban resepsiyon boyunca davetliler ile yakından ilgilendiler.
 
Editör: Haber Merkezi