Zafer Haftası Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.
Önümüzdeki hafta 25-30 Ağustos 2014 tarihleri arasında Kutlu Zaferin 92. Yıldönümü kutlayacağız. İlimizden ve ülkenin dört bir tarafından yoğun katılımlarla gerçekleştirilecek olan etkinlikler öncesinde Valimiz Hakan Yusuf Güner başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Valilik makamında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ve MHP İl Başkanı Aziz Aslan katıldılar.
Toplantıda, Cumhuriyetin kazanıldığı ve kurulduğu mübarek topraklara sahip olan Afyonkarahisar'ın ülke çapında farkındalık oluşturma ve ilimizi en iyi şekilde tanıtmamıza vesile olacak olan Zafer Haftası etkinliklerinin en iyi şekilde geçmesi gerektiğini vurgulayan Valimiz Hakan Yusuf Güner, 92. Zafer Haftası kutlamalarının ilimizde en sorunsuz, en güzel, en iyi ve daha yoğun katılımlarla kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde yaşanılması gerektiğini belirti. Afyonkarahisar'da başlayan milli mücadele ve beraberinde gelen zaferin tüm Türkiye'nin zaferi olduğunu dile getiren Valimiz Hakan Yusuf Güner, Valiliğimizin organizasyonunda Belediyemiz, Üniversitemiz ve tüm sivil toplum örgütlerinin de yoğun destekleriyle en iyi şekilde, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde geçeceğine inandığını söyledi.
Toplantı karşılıklı görüş alış verişinde bulunulmasıyla devam etti.
Editör: Haber Merkezi