Yurdunuseven’den Kadir Gecesi mesajı
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 'bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi’nin Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu ve mübarek bir gece olduğunu' söyledi.
Yurdunuseven Kadir Gecesi nedeniyle yaptığı açıklamada 'Kadir Gecesi’nin İslam alemi için büyük önem taşıması ve nimetlerinin bol olması nedeniyle inananlar için bir fırsat gecesi olduğunu' kaydetti. 'Kadir Gecesi’nin, kadr-ü kıymet bilme, Yüce Allah’ın inananlara sunduğu sayısız nimetlerin farkında olma zamanı olduğunu' ifade eden Yurdunuseven, “Kadir gecesini idrak etmenin ve ondan nasiplenmenin yolu ise, Kur’an-ı Kerim’in eşsiz mesajını anlamak ve onun aydınlattığı istikamette yürümekten geçmektedir” dedi. Yurdunuseven şunları bildirdi:
“İnsanoğlunun hidayet kaynağı olan, doğruyu yanlıştan ayıran, Allah'a inanmayı ve yalnız ona itaat etmeyi ilan eden, mal, can ve namus emniyetini temin edip insanlık ve kardeşlik duygularını, hak ve adalet mefhumunu yayan Kur'an-ı Kerim bu gece inmeye başladığından Kadir Gecesi faziletli bir gecedir. Kadir Gecesi Kuran'ın gelişiyle peygamberimizin elçilik görevinin başladığı gece olması nedeniyle faziletli bir gecedir. İslam dünyasının içinde olduğu bu çetin imtihandan, çok fazla zarar görmeden çıkması için dua ediyor, bu kutsal gece vesilesiyle tüm Müslümanların Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, Ramazan Bayramı'na gerçek bir bayram havasıyla girmeyi Allah’tan niyaz ediyorum.”
Editör: Haber Merkezi