YURDUNUSEVEN, “TEMAYÜLÜMÜZ SAMİMİ BİR ORTAMDA GERÇEKLEŞTİ”

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Milletvekili aday adaylarına yönelik düzenlenen teşkilat yoklaması (temayül) sona erdi. İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 3 bin 200 kişinin oy kullandığı temayülün samimi bir ortamda gerçekleştiğini söyledi.

 

Fuar düğün salonunda teşkilat yoklaması yapan AK Parti İl Başkanlığı 21 aday adayı içerisinde 5 milletvekili adayını belirlemek için sandığa gitti. Demokratik bir ortamda gerçekleşen temayül yoklamasında AK Parti Genel Merkezi tarafından koordinatör olarak Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ve Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Hatice Başıbüyük görev yaptı. Sandıkların hazırlanmasıyla başlayan temayül saat 16.00’da sona erdi. 3 bin 200 teşkilat mensubunun temayülde oy kullandığına dikkat çeken İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, bütün teşkilat üyelerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Temayüle teşkilat mensuplarının yüzde 90 oranında katılım sağladığını belirten Yurdunuseven, “Bu gün teşkilatımız acısından güzel bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Bu bizim partimizin demokrasiye ne kadar önem verdiğini gösteriyor. 21 milletvekili aday adayımızı parti teşkilatlarımıza sorduk ve kendilerinde görmek istedikleri 5 milletvekillini işaretlenmeleri istedik. Allah’ın izni ile güzel bir temayül gerçekleştirdik. Allah hepimizin yolunu açık etsin” dedi.

 

KAZANAN AFYONKARAHİSAR OLACAK

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığının güzel bir temayül yaptığına dikkat çeken AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, milletvekili aday adaylarına başarılar diledi. Daniş konuşmasını şöyle konuştu; “Gerçekten Afyonkarahisar teşkilatımız güzel bir temayüle ev sahipliği yaptı. Bu gün burada milletvekili aday adaylarımızı teşkilatlarımıza sorduk. Teşkilat mensuplarımızda il başkanımızın söylediği gibi 21 aday adayı içerisinde 5 milletvekili adayını belirleyecek. Partimiz ilk kurulduğu günden bu güne kadar demokrasiden yana oldu. İnanıyorum ki Afyonkarahisar bundan önce olduğu gibi bundan sonrada kazanmaya devam edecek” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Milletvekili aday adayları ile koordinatör milletvekilleri, Kadın Kolları MKYK Üyesi ve İl Başkanı Yurdunuseven birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Son olarak Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile üyeleri koordinatörlerle birlikte fotoğraf çektirdiler. 

Editör: Haber Merkezi