YURDUNUSEVEN, MERKEZ İLÇE TOPLANTISINA KATILDI
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanlığının olağan haftalık yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşmada teşkilat olarak hedeflerinin 2015 genel seçimlerinde Afyonkarahisar genelinde oy oranlarını arttırmak olduğunu söyledi. Yurdunuseven, Ekim ayında başlayacak olan kongrelerle ile 2015 seçimlerinde Afyonkarahisar’da alınan oy oranların daha da yükseltecek bir ekip kurmak istediklerini ifade etti. Yurdunuseven, “Ekim ayında belde ve ilçelerde kongrelerimiz başlıyor. İnşallah AK Parti teşkilatı kongreler ile birlikte oluşacak yeni belde ve ilçe yönetimleri ile Afyonkarahisar’da partimizin oy oranını daha da yükseğe taşıyacaktır” diye konuştu.
Merkez ilçenin hedefi 2015’de sandıktan oy oranı artmış biçimde birinci sırada çıkmak
AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser de merkez ilçe olarak 2015 seçimlerinde, 2011’e göre oy oranlarını artırmak istediklerini belirterek; “Merkez ilçe teşkilatımız tıpkı 2011 ve önceki seçimlerde olduğu gibi 2015 yılındaki genel seçimlerde de gece gündüz çalışacak ve AK Parti’yi daha yüksek oranlarla sandıktan ilk sırada çıkaracaktır” dedi. Eser, merkez ilçe olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Bizim için seçim çalışması bir seçimin hemen bir gün ardından başlar. 2015 seçimleri için çalışmalarımız sürüyor. İnşallah daha yüksek oyla sandıktan ilk sırada çıkacağız” diye konuştu.
Parti binasında gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren AK Parti Merkez İlçe yönetim kurulu toplantısına AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in yanı sıra İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ile merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı.
Editör: Haber Merkezi