YURDUNUSEVEN'İN EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI
 
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı açılışı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Yurdunuseven, tüm öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.
 
Geleceğin teminatı olan gençlerin aydınlık yarınlara hazırlanmasında aldıkları eğitim ve öğrenimin öneminin büyük olduğunu belirten İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, eğitimin ailede başlayarak, okulda geliştiğini ve toplumda olgunlaştığını ifade etti. Tüm yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da yüz binden fazla öğrencinin yeni eğitim öğretim dönemine başlayacağını vurgulayan Yurdunuseven, “Gençlerimiz ülkemizin geleceğinin mimarları olduğundan şüphemiz yoktur. Eğitimin ailede başladığı, okulda geliştiği ve toplumda olgunlaştığı ifade etmek isterim.
Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten yer okuldur. Eğitim bir milleti özgür, bağımsız ve sosyal toplum halinde yaşatır. Eğitimin yaşam boyu devam eden önemli bir süreç olduğunu unutmamalıyız. Bu süreçte kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakârlıklarla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılar diliyoruz” dedi.  
 
Editör: Haber Merkezi