YURDUNUSEVEN, “HER ZAMAN DOĞRUDAN VE DOĞRUNUN YANINDA OLDUK”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven beraberindeki teşkilat mensuplarıyla birlikte CHP İl Başkanlığını, Gazeteciler Dayanışma Derneği ile Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yurdunuseven, “Kapımız her zaman medya organlarımıza açık. Hiçbir zaman muhalif olmadık. Biz her zaman doğrudan ve doğrunun yanında olduk” dedi.

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Nevzat Ercan, Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları ile Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mehmet Emin Güzbey’i ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven beraberindekilerle birlikte ilk olarak CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Nevzat Ercan ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karışlanan AK Parti heyeti, Ercan’a yeni görevinde başarılar diledi. Yurdunuseven, “1 Mart 2015 tarihi itibariyle parti olarak seçim startını verdik ve çalışmalarımıza başladık. Öncelikle sizler siyasi rakiplerimiz ve siyasi kardeşlerimizsiniz. Sizlerle birlikte güzel bir seçim geçirmek amacıyla ziyaretimize buradan başladık. Amacımız güzel bir seçim ve siyasi rekabet içerisinde geçen bir seçim olmasını temenni ediyoruz. Allah’ın izni ile bütün partileri ziyaret etmek istiyoruz” dedi.

 

ZİYARETİNİZ BİZLERİ MEMNUN ETTİ

CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, AK Parti heyetinin ziyaretinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Ercan, konuşmasını şöyle sürdürdü; “AK Parti heyetinin ziyareti bizleri memnun etti. Gerçekten siyasette görmek istediğimiz o güzel anları yaşıyoruz. Bu tür ziyaretlerin devam etmesini temenni ediyoruz. Sonuçta biz İl Başkanımız İbrahim Bey’in söylediği gibi siyasi kardeşleriz. Kardeşliğimiz devam edecek. Önümüzde milletvekili seçimleri var. Seçimlerin huzur içerisinde geçmesini istiyoruz.”

 

SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven daha sonra beraberindekilerle birlikte Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları’nı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyleyen İl Başkanı Yurdunuseven, ziyaretlerin zaman içerisinde devam edeceğini ifade etti. Yurdunuseven, “AK Parti olarak seçim çalışmalarımıza başladık. Öncelikle siyasi rakiplerimiz ve Afyonkarahisar’lı hemşerilerimizi ziyaret ettik. Siyasi partilerimizin ardından birlikte çalışacağımız medya organlarını ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimiz zaman içerisinde devam edecek. Medya organlarını, resmi kurumları ve esnafları ziyaret edeceğiz. Bu günde sizleri ziyaret etmek istedik. Bizlere gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımızı dile getirdik” şeklinde konuştu.

 

UYUMLU ÇALIŞMA BAŞARIYI GETİRİYOR

Afyonkarahisar’da uyumlu bir çalışma sergilendiğini belirten Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, bu uyumun başarıyı getirdiğini anlattı. Abdioğulları, “Sizlerin birlik ve beraberlik içerisinde bizleri ziyaret etmenizden büyük bir mutluluk duyduk. Ayrıca, Belediye Başkanımız Burhanettin Bey, İl Genel Meclis Başkanı Salih bey, bakanımız, milletvekillerimiz gerçekten uyumlu bir süreç yaşattılar bize. Medya anlamında bu güne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık. Bilakis yapılan çalışmalara katkı sunuldu. Sorunlarımızın çözümü noktasında önemli çalışmalar yapıldı. Medya’dan İl Başkan Yardımcımız Hüseyin Tutumlu ile parti bültenlerini servis eden Satılmış Akkaş arkadaşımız görev alması bizleri mutlu etti. Bu birliktelik uyumlu çalışmayı getirdi” dedi.

 

AK PARTİ İYİ BİR BİLGİLENDİRME YAPIYOR

Son olarak Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Güzbey ve üyelerini ziyaret eden AK Parti İl Teşkilatı, Güzbey’e ve yönetimine başarılar diledi. AK Parti’nin her zaman medyayla barışık olduğunu söyleyen Yurdunuseven, “Kapımız her zaman medya organlarımıza açık. Hiçbir zaman muhalif olmadık. Biz her zaman doğrudan ve doğrunun yanında olduk. Bundan sonrada böyle olmaya devam edeceğiz” diyerek konuştu. AK Parti’nin iyi bir bilgilendirme yaptığını anlatan Cemiyet Başkanı Güzbey, “AK Parti ile birkaç seçim beraber geçirdik. Seçim dönemlerinde AK Parti iyi bir bilgilendirme yaptı. Basına her zaman sıcak oldu. Partilerin sesini duyuran gazeteler ve televizyonlar. Ama iyi bir bilgilendirme geldiği zamanda bizler görevimizi iyi bir şekilde yapmış oluyoruz. AK Parti bu konuda daha açık ve daha net” diyerek konuştu.İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i ziyaretlerinde İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu, Ahmet Yeşilırmak ve Mustafa Ötken, İl Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Karakuş ve Mehmet Albayrak, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ve İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel eşlik etti. 

Editör: Haber Merkezi