YURDUNUSEVEN, ÇOBANLAR, SULTANDAĞI VE ÇAY İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven beraberindeki teşkilat mensuplarıyla birlikte Çobanlar, Sultandağı ve Çay ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan İl Başkanı Yurdunuseven, “7 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Halkımız her zaman istikrardan yana oldu” dedi.

 

7 Haziran genel seçimler öncesi çalışmalarını hız bir şekilde sürdüren İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, beraberindeki teşkilat mensuplarıyla birlikte Çobanlar, Sultandağı ve Çay ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. İlk olarak Çobanlar İlçe Başkanı Cengiz Ceylan ve yönetimini ziyaret eden İl Başkanı Yurdunuseven, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde seçimlerden zaferle çıkacaklarını söyledi. Çobanlar ilçe Başkanı Ceylan’dan parti çalışmaları hakkında bilgiler alan Yurdunuseven, “Çobanlar ilçemiz bizler için önemli bir ilçedir. 2004, 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde üst üste 3 defa belediye başkanlığı seçimlerini kazandık. Mevcut belediye başkanımızın çalışmaları halkımız tarafından büyük takdir toplayarak 3 dönemdir Salih Alaka başkanımıza seçiyorlar. Çobanlar ilçemiz her zaman istikrardan yana tavrını koyarak partimizin yanında olmuştur. İnanıyorum ki 7 Haziran seçimlerinde Çobanlar ilçemizden yüzde 75 oranında oy alacağız” diye konuştu. İl Başkanı Yurdunuseven ve parti teşkilat mensuplarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Ceylan, AK Parti’nin oylarını Çobanlar’da arttırmaya devam edeceklerini belirtti.

 

SULTANDAĞI’NA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Çobanlar ilçe teşkilatının ziyaretinin ardından Sultandağı ilçesine geçen İl Başkanı Yurdunuseven ve beraberindekiler İlçe Başkanı Metin Kumcu ve yönetimi tarafından karşılandı. İlçe binasında parti teşkilatıyla bir araya gelen Yurdunuseven, partililerle sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Sultandağı’nda partinin oylarını artırmak için çalışacaklarını belirten İlçe Başkanı Kumcu, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sultandağı ilçesini parti olarak büyük bir önem verdiklerini dile getiren İl Başkanı Yurdunuseven, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Sultandağı ilçesinde 7 Haziran seçimlerinde oylarımızı arttıracağımıza inanıyorum. İl Genel Meclisimiz özel idare kanalıyla ilçemize eğitim yatırımları köylerimize kanalizasyon, içme suyu ve parke çalışmaları yapıyor. İlçeye bağlı Yeşilçiftlik beldemizde Belediye Başkanımız Şemsettin Bey’de önemli çalışmalar ve projeler yürütüyor. Sultandağı’na hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

 

İSTİKRARIN SÜRMESİNE DESTEK VERECEĞİZ

Çobanlar ve Sultandağı ilçelerinin ardından Çay ilçe Başkanı Ali Çelikbaş ve Yönetim Kurulu üyelerini iade-i ziyarette bulunan İl Başkanı Yurdunuseven, partililerle sohbet etti. İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve teşkilat mensuplarının ilçe başkanlığına yaptığı ziyaretten büyük bir onur duyduklarını söyleyen İlçe Başkanı Çelikbaş, Çay ilçesinde 7 Haziran seçimlerinde yüzde 75’in üzerinde oy alabilmek için mücadele edeceklerini belirtti. Çay halkının son 13 yıldır AK Parti hükümetinin yanında yer aldığını hatırlatan Çelikbaş, “Halkımız bundan sonraki seçimlerde de partimizin yanında yer almaya devam edecektir. 13 yıldır istikrardan yana olan Çay halkı 7 Haziran seçimlerinde sandıkta partimize destek vererek, istikrarın sürmesinden katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından il başkanı Yurdunuseven, beraberindeki teşkilat mensuplarıyla birlikte partililerle sohbet etti. İl Başkanı Yurdunuseven’e ziyaretlerde çok sayıda il teşkilat mensubu eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi