İL BAŞKANI YURDUNUSEVEN, ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
 
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, ‘Hacı Bektaşi Veli’yi anma haftası nedeniyle Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanı Mustafa Güllü dernek binasında ziyaret etti.
 
AK Parti İl Başkan Yardımcıları Ahmet Yeşilırmak, Hüseyin Tutumlu, Süleyman Karakuş ve Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ile birlikte Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanı Mustafa Güllü’yü ziyaret eden İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, her zaman alevi vatandaşların yanında olduklarını ifade etti.  Dernek Başkanı Güllü ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan İl Başkanı Yurdunuseven, Başkan Güllü’den çalışmaları hakkında bilgiler aldı. ‘Hacı Bektaşi Veli’yi anma haftası nedeniyle Alevi Kültür derneği başkan ve yönetimiyle bir araya gelmek istediklerini dile getiren Yurdunuseven, “79 Milyon bir ve beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Daha önceki konuşmalarımda da ifade ettiğim gibi Türk’ü, Kürt’, Laz’ı, Çerkez’i, Alevi’si, Sünni’si hep birlikte yıllarca omuz omuza, gönül gönüle yaşadık ve yaşamaya da devam edeceğiz. Aramızı bozmak isteyen fitnelere fırsat vermeyeceğiz” dedi.
 
MUHARİP GAZİLER ZİYARET EDİLDİ
İl Başkanı Yurdunuseven ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Güllü, her zaman kardeşlikten ve birliktelikten yana olduğunu belirtti. Karşılıkla fikir alış verişinin yapıldığı ziyarette Güllü, sorun ve taleplerini Yurdunuseven’e iletti. İl Başkanı Yurdunuseven, Alevi Kültür Derneğinin ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği  İl Temsilcisi Yusuf Aytaç Hürkal ve dernek üyelerini de ziyaret etti. Başkan Yurdunuseven, İl Temsilcisi Hürkal’dan çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra dernek üyeleri ile bir süre sohbet etti. 
 
Editör: Haber Merkezi