YURDUNUSEVEN: “AİLE İÇİ MESAJDI, PEŞKEŞ ÇEKİLDİ”
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Eskişehir mitingi için dolmayan araçları doldurmak için mesaj atmasıyla ilgili, açıklamalarda bulundu…
AİLE İÇİ MESAJDI, PEŞKEŞ ÇEKİLDİ…
İbrahim Yurdunuseven, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Eskişehir mitingine katılım için attığı mesajın basına yansımasının ardından yaptığı açıklamada, “Bu, aile içinde bir mesajlaşmaydı. Aile içindeki mahremiyet ihlal edildi, birilerine peşkeş çekildi” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Eskişehir mitingi için attığı ‘Otobüsler dolmadı’ mesajıyla ilgili açıklama yaptı. Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Ak Parti 51′inci İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Yurdunuseven, mesajın ‘aile içi’ bir rica olduğunu söyledi.
İSRAİL’E LANET MİTİNGİ OLACAKMIŞ
Eskişehir mitinginin İsrail’i telin (lanetleme) mitingi hâline dönüşmesini beklediklerini kaydeden Yurdunuseven, bu nedenle mitinge katılmak istediklerini söyledi. Afyon’da miting düzenlenmeyeceği için Eskişehir’e gitme kararı aldıklarını anlatan Yurdunuseven, “Yönetim kurulu olarak Başbakanımıza desteğimizi gösterelim istedik. Bunun için sabah 08.30′da çalışmalara başladık. 2-3 saat içinde organize olduk. Eski ve yeni yönetim kurulu üyelerine, merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile belediye başkanlarına mesaj çektik” dedi.
BİRİLERİ ALTIN TEPSİDE İKRAM ETTİ
Kendisine mesaj gelen bir kişinin, durumu basınla paylaştığını anlatan Yurdunuseven, bunun hoş bir davranış olmadığını söyledi. Mesajı alan kişinin bunu altın tepside bir yerlere ikram ettiğini kaydeden İbrahim Yurdunuseven, “Birileri de bunu bir hazine bulmuş gibi basına servis etti. Maalesef mecrasını aştı ve başka yerlere sürüklendi. Bu, aile içinde bir mesajlaşmaydı. Bunu da doğal görmenizi rica ediyorum. Aile içindeki mahremiyet ihlal edildi, birilerine peşkeş çekildi. Bu da bizim için büyük bir ihanettir” diye konuştu.
O MESAJDA NE DENİLMİŞTİ?
Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, dün partililere gönderdiği mesajda: “Eskişehir Mitingi için araçlarımız dolmamıştır. Başbakanımız nezdinde itibarımızın sarsılmaması için çok acil Atatürk Lisesi önüne gelmeniz önemle rica olunur. Av. İbrahim Yurdunuseven, İl Başkanı” ifadelerini paylaşmıştı.
Editör: Haber Merkezi