YILMAZ VE ÇETİNKAYA DÖĞER’DE

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları seçim çalışmalarına tüm hızlarıyla devam ederken farklı bölgeler de vatandaşlarla buluşuyor.

YILMAZ BERABERİNDEKİLERLE İHSANİYE’DE

Milliyetçi Hareket Partisi için büyük önem taşıyan 1 Kasım seçimleri kapsamında Milletvekili Adayları da gece gündüz demeden vatandaşlarla buluşarak parti politikaları ve seçimler hakkında paylaşımlarda bulunuyor. MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz’da bu anlamda beraberindekilerle İhsaniye İlçesi Döğer Kasabasını ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Yılmaz’a ziyaretlerinde MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel ve MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya’da eşlik etti.

YILMAZ; “TERÖRLE MÜCADELE KONUSUNDA EN ETKİLİ YOLU İZLEYECEĞİZ”

MHP Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, İhsaniye İlçesi Döğer Kasabasına gerçekleştirdiği ziyarette Döğer Belde Teşkilatının yaptığı program çerçevesinde çeşitli düğün, tören ve propaganda faaliyetlerine katıldı. Yılmaz burada vatandaşlarla buluşurken dün MHP Genel Merkez’inde Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin açıkladığı seçim beyannamesi hakkında bilgiler aktardı. Yılmaz özellikle terör konusunda izleyecekleri politika hakkında şunları ifade etti; “Partimizin iktidarında özellikle en önemli konu olan terörle mücadeleyi kesinlikle ihmal etmeyeceğiz ve bu terör belasını ülkemizden atmak için en etkili, sonuç alıcı projeler uygulayacağız. Terörle ve teröristlerle mücadeleyi güvenlik kuvvetleri aracılığıyla yapacağız ve vatandaşlarımızla teröristleri birbirinden ayıracağız.  Terörü destekleyen iç ve dış unsurlarla etkin mücadele edeceğiz ve terörle mücadelede konusunda etkili yöntemler uygulayacağız” dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi