YEŞİLYOL CADDESİNDE MÜZİK ZİYAFETİ
 
Afyonkarahisar Merkez Yeşilyol Caddesinin Konservetuar Öğrencilerinden oluşan  müzisyenleri, Pazar günü Yeşilyol caddesinin sesi ve neşesi oldu. Ellerine aldıkları gitar ile Yeşilyol caddesini şenlik alanına çevirdiler.
 
Yeşilyol müzisyenleri, Birininden güzel Türk Halk müziği  eserleri seslendirerek büyük  alkış aldılar, Pazar günü Afyonkarahisar'lı gençlere nostalji yaşatan Konservetuar Öğrencileri , uzun ve yorucu bir Pazar gününün ardından kazandıkları parayla okumak ve  geçimlerine katkıda bulunmanın sevincini yaşıyorlar. Sokak müzisyenleri sadece öğrencilerin değil, tüm Afyonkarahisar'lıların kendilerine değer verilmesini istiyor.
 
HABERSİZCE MÜZİK ZİYAFETİ VERİYORUZ
 
Afyon Kocatepe Ünüversitesi ( AKÜ) Konservetuar Öğrencileri Yeşilyol Caddesi’nde hoş bir seda olarak söyledikleri eserler ile caddeyi salladılar. Öğrenciler yaptıkları iş için  sokakta müzik söyleyerek para kazanmak mükemmel bir duygudur; dediler.Bir konser için bir bilet alırsınız ama ansızın sokak başında ,sizi bir konser havasında ,insana bambaşka bir duygu yaşatan bir platformdur sokak müziği; dediler. Aynı anda dinlemek isteyen ve istemeyen müzikle şöyle bir kısa buluşma sağlıyor. Buda insana çok güzel bir tat veriyor. Sokakta çalmanın en güzel yönü tanımadığınız insanlarla habersiz bir şekilde buluşup olumlu bir tepki almaktır.” diye konuştular.
(A HABER AJANS)
 
 
 
Editör: Haber Merkezi