Yeni Bölge Müdürümüz Göreve Başladı

Orman Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına Müfettiş olarak ataması yapılan Sayın Mustafa Değirmenci’nin yerine, Sakarya Orman Bölge Müdür Yardımcısı iken Isparta Orman Bölge Müdürü olarak atanan Sayın İsmail Tüfekçi arasında törenle görev değişimi yapıldı.

Bölge Müdürlüğü makamında gerçekleştirilen devir-teslim töreninde bir konuşma yapan Mustafa Değirmenci, güzel çalışmaların nasip olmasını ve yeni sürecin teşkilatımıza hayırlı olmasını dileyerek Bölge Müdürlüğü görevine başlayan İsmail Tüfekçi’ye başarılar diledi.

Bölge Müdürümüz İsmail Tüfekçi’de yaptığı konuşmasında; Isparta’ya yaptığı hizmetler ve sıcak karşılama için teşekkür ederek, Değirmenci’ye Teftiş Kurulundaki görevlerinde başarılar diledi.

 

Bölge Müdürümüz İsmail Tüfekçi’nin Özgeçmişi

17.03.1965 tarihinde Trabzon ili Araklı ilçesine bağlı Kayaiçi köyünde doğdu. Köyde başladığı ilköğretimini 1974 yılında göç ettikleri Bursa’nın İnegöl ilçesinde tamamladı. Ortaokul ve lise öğrenimini de İnegöl İmam Hatip Lisesinde tamamlayıp aynı yıl İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesini kazandı. 1990 yılında fakülteyi bitirdikten sonra Bursa Orman Bölge Müdürlüğü İnegöl Orman İşletme Müdürlüğünde sözleşmeli olarak işe başladı. 1992 yılında askerlik vazifesini yedek subay olarak tamamladı. 1994 yılında Elazığ Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı, Bingöl Orman İşletmesinde İşletme Şefliği vazifesinde bulundu. 1996 yılında Şırnak Orman İşletmesinde de İşletme Şefliği yaptı ve aynı yılın ortasında Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Akyazı Orman İşletme Müdürlüğüne tayin oldu. Burada 2 yıl görev yaptıktan sonra 1998 yılı başlarında Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Domaniç Orman İşletme Müdürlüğüne atandı. Burada da 7 yılı aşkın işletme şefliği yaptıktan sonra açılan Görevde Yükselme sınavını kazanarak İşletme Müdür Yardımcılığı görevine başladı. 2005 yılı Haziran ayında İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü, Müdür Yardımcılığı görevini ifa etti. Bu esnada açılan Görevde Yükselme sınavını kazanarak 2008 yılı Mayıs ayında Bursa Orman Bölge Müdürlüğü Mustafakemalpaşa Orman İşletme Müdürlüğü görevine atandı ve bu görevi 5 yıl sürdürdü. 2013 yılı Haziran ayından beri yürütmekte olduğu Sakarya Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevinden 26.08.2015 tarihinde 3’lü kararname ile Isparta Orman Bölge Müdürü olarak atandı. Evli ve 6 çocuk babasıdır.

 

Editör: Haber Merkezi