Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca Vali Yıldırım’ı Ziyaret Etti

Meslek İçi Eğitim Semineri ve Yılsonu Değerlendirme toplantısı için ilimizde bulunan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca başkanlığındaki heyet Valimiz Aziz Yıldırım’a ziyarette bulundular.
 
Ziyarette, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Halil Adıgüzel, Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil, Adalet Akademisi Başkan Yardımcısı Mustafa Artuç, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, İdare Mahkemesi Başkanı Kadir Yıldız ile İl Jandarma Komutanı J. Albay Orhan Sırma ve İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen hazır bulundular.
 
Valimiz Aziz Yıldırım tarafından karşılanan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Valilik Şeref Defterini imzaladı.
 
Daha sonra konuklarını makamında ağılayan Valimiz Aziz Yıldırım ziyaretlerinin kendisini çok memnun ettiğini belirtirken konuklarına teşekkür etti.
 
Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan ziyarette Afyonkarahisar'da bulunmaktan memnuniyetini dile getiren Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca ve beraberindekiler, misafirperverliğinden dolayı Valimiz Yıldırım’a teşekkür ettiler.
 
Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi