Yaralı Antrenör Çelik, ameliyata alınacak

Adapazarı'nda oynanan maç sonrasında  Afyonkarahisar'a dönen Afjet Afyonspor kafilesinin bulunduğu otobüse D-650 Karayolu  Geyve  Karaçam Mahallesi'nde bekleyen bir grup  Sakaryaspor taraftarı parke taşlarıyla saldırıda bulundu.
Parke taşı otobüsün ön camından girerek aracın önünde oturan 37 yaşındaki Afjet Afyonspor Sportif Direktörü  İbrahim Çelik'in alnına isabet etti. Olaydan sonra 112 Acil ambulansı ile önce  Adapazarı'na Toyota-Sa Acil Yardım Hastanesi'ne getirilen  İbrahim Çelik'in daha sonra  Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Parke taşının alnına isabet etmesi sonucu alnında çökme olan Çelik'in ameliyata alınacağı belirtildi.
 
BAŞKAN TOÇOĞLU, ÇELİK'İ ZİYARET ETTİ
 
Saldırı sonrasında  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı  Zeki Toçoğlu hastaneye gelerek saldırıya uğrayan Sportif Direktör  İbrahim Çelik'i ziyaret etti. Burada Afjet Kulüp Başkanı  Salih Sel ile görüşen Toçoğlu çıkışta gazetecilere, "Kafilenin önünü kesip taşlı saldırıda bulunmak kabul edilecek bir şey değil. Bize yakışan bir durum değil. Saldırıda yaralanan genç spor adamı ölmüşte olabilirdi. Bunu yapanlar  Sakaryaspor'un ismine şehre zarar verdiler" dedi.
 
Bu arada saldırıyı gerçekleştirenlerin iki araçla olay yerinden ayrıldıkları belirlendi.  Jandarma olayla ilgili olarak bölgede araştırmalarını sürdürüyor.



 
Editör: Haber Merkezi