YAKILAN FETÖ KİTAPLARI...

Yaklaşık bir ay önce, Sandıklı MYO’nu çok yakından izleyen bir okurumuz çok ciddi iddialarda bulunmuştu.
Sandıklı MYO’’da yıllardır öğrencilere okutulan terörist başı Fethullah Gülen’e ait yüzlerce kitap, gizlice ayıklanıp tutanak tutulmadan, demirbaş listelerinden düşülmeden okulun kazan dairesinin girişinde yakılarak yok edildiğini iddia etmişti..
“17/25 Aralık 2013 tarihinden sonra FETÖ ile irtibatımızı kestik..” diyenlerin 15 Temmuz darbe girişimine kadar terör örgütüne ait kitapları yönetimce, okulun kütüphanesinde bulundurduklarını ifade eden okur, Sandıklı MYO’da çekildiği iddia edilen fotoğraf ve video gönderdi.
Sayın Rektör Hoca, bu iddiaya cevap verebilecek mi, bilemem…
Rektör Hoca’ya tekrar hatırlatmak amacıyla mektubu ve foto-videoyu yayınlıyoruz.



MYO ile ilgili OKUR MEKTUBU..     
      “2011 yılından itibaren Sandıklı MYO yoğun bir şekilde FETÖ ‘nün egemenlik alanına girmeye başladı. Çünkü kripto FETÖ’cü Yusuf Karaca bu okula müdür olarak atandı Rektör Mustafa Solak tarafından. Atandığı ilk gün Sandıklıya gelerek şu an kapalı ( FETÖ mücadele kapsamında) olan Özel Sandıklı Koleji’ne yemekli toplantıya katıldı. Geri MYO’na döndüğünde bereberinde Özel Sandıklı Koleji, Kocatepe Dersanesi, Körfez Dersanesi, Fatma Öksüz Yurdu, Seher Yurdu, Yuvam Yurdu’na ait hayırlı olsun çiçekleri vardı. Şu kapalı olan Fetö’cü bu kurumların çiçekleri makam odasında aylarca sergilendi ve Müdürün tarafı dosta düşmana ilan edilmiş oldu. Daha ilk gün Yusuf Hocayı bu insanlarla tanıştıran ve okulu FETÖ ye teslim ettiren Müdür Yardımcıları Abdullah TAYTAK ve Mustafa Sandıkcı’dır.
      Mustafa Sandıkcı ve Abdullah Taytak zaten Sandıklı’da herkes tarafından bilinen katmerli FETÖ’cülerdir. O dönemlerde bunu gizlemekten çok uzak durarak yaklaşık 20 yıl Fetö desteğiyle MYO’nu yönetmişlerdir. Mustafa Sandıkcı nın 2 çocuğu Abdullah Taytak’ın 3 çocuğu bu terör yapısının okullarında okumuşlardır. Sandıklı koleji ve Afyon Zafer Lisesi kayıtlarında bu bilgiler mevcuttur. Bu kişiler Türkçe olimpiyatlarının ailecek müdavimleri arasındadırlar. Asya Bank’tan da ev kredisi aldıkları bilinmektedir. 2011 yılında ki Afyon Asya Bank şubesinin Bolvadinli olan Müdürü Ahmet Bey sık sık okulu ziyaret etmekteydi.
      2011 yılından sonra personel anlamında da Sandıklı MYO’lu FETÖ’nün arka bahçesine dönmüştür. Rektör Mustafa SOLAK’ın da seçim çalışmalarında üs olarak kullandığı Yusuf Karacaya ait olan yeşil yoldaki Özel B....Kariyer okulu ve BLC  Kariyer okulu çalışanları hızla Sandıklı MYO’na torpille işe girmeye başlamışlardır. Üniversitemizin merkezinde hocalarımız olmasına rağmen ilçe milli eğitimine bağlı olan bazı FETÖ cü öğretmenlerde derslere sokularak onlara ders ücreti kazandırılmaya çalışılmıştır.
      Aklıma gelen bi kaç isimi listelemeye çalışayım:

       Devletin Üniversitesini kendi sahibi olduğu Özel Kariyer okullarının arka bahçesine ve sertifika satış bürosuna çeviren bu müdür okulun imkanlarını FETÖ’ye teslim etmekten hiç çekinmemiştir. Şu an tutuklu olarak yargılanan iş adamı Muzaffer Selek’in yurdu ve bilğisayarcı işletmesi ile 17/25 aralıktan sonra bile çalışmaya ve ahbaplık etmeye devam etmişlerdir. Özellikle Müd.Yar. Abdullah Taytak mesai saatleri dışında ki tüm zamanını bu adamın kız yurdunda geçirerek ögrencilerinin nezdinde gıyabi destek sağlamıştır. Okulun bütün bilğisayar ihtiyaçları bu işletmeden sağlanarak FETÖ ye maddi destek verilmiştir.
     Müdür Yusuf Karaca’nın damadı ve  BLC kariyer okulunun müdürü olan Necati Özenç ve ailesi Sandıklının Karadirek köyünden olup herkes tarafından bilinen FETÖ’cü bir ailedir.
     Hızla yükselen Müd.Yrd. Mustafa Sandıkcı 2010 yılındaki YDS sınavından 11 defa notu 27 yi geçememişken, son hakkı olan 12. Sınavda 80 civarında yabancı dil notu almıştır. Yabancı Dil bilen rektör Mustafa Hoca iki cümle konuşsa bu notun FETÖ desteği ile çalınarak alındığını anlayacaktır.
       Bütün gerçeklerden sonra bu kişiler 17/25 Aralıktan sonra yollarımızı ayırdık diyebilirler. Ancak daha 3 hafta önce Sandıklı MYO’nun resmi kütüphanesinde gizlice temizlik yapmışlardır. Okulda yıllardır öğrencilere sunulan Fethullah Gülene ait yüzlerce kitap gizlice ayıklanıp, tutanak tutulmadan, demirbaş listelerinden düşülmeden okulun kazan dairesinin girişinde yakılarak yok edilmeye çalışılmıştır.”
 
 
Editör: Haber Merkezi