Vergi Müfettişlerinden Vali Güner'e Ziyaret
Valimiz Hakan Yusuf Güner, TC. Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığına bağlı vergi müfettişleri ve yardımcılarını makamında kabul etti.
İlimizde rutin kontroller ve denetimlerde bulunmak için Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'na bağlı 14 Müfettiş ve Müfettiş yardımcısı Valimiz Hakan Yusuf Güner’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Sevil İri, Burcu Aydoğdu, İlhan Çetin, Fatih Alkan, Mehmet Civalılı, Murat Çiftçioğlu, Abdullah Demirarslan, Ahmet Ergin Erdoğan, Ali İmran Soylu, Burçin Acar, Mehmet Sarı, Zafer Dalhan, Türe Altun ve Eray Özçelik hazır bulundular.
Mükelleflerin defter ve belgelerini incelemek üzere ilimizde göreve başlayan vergi müfettişleri görüşmede, eksik beyanları ortaya çıkarmak ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele planı çerçevesinde iş ve işlem yapılacağını belirttiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Valimiz Hakan Yusuf Güner, ilimizde hiçbir vergi kaçakçılığına müsaade edilememesi gerektiğini, çünkü bunda herkesin hakkının olduğunu belirtirken ilimizde yapılacak denetimin başarılı bir şekilde geçmesini diledi
Editör: Haber Merkezi