Valimiz Yıldırım Milli Sporcuları Makamında Kabul Etti.

Valimiz Aziz Yıldırım, Amatör Spor Haftası kutlamaları kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulübü Federasyonu yöneticileri ile bazı milli sporcuları makamında kabul etti.
 
Her yıl 30 Eylül-06 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Şube Müdürü İsmail Barın, Antrenörler Suat Gökçimen ve Oğuz Özavar, Milli Sporcularımız Sultan Sivrihisarlı ve Münevvere Yılmaz ile Afyonkarahisar Özel Sporcular İl Temsilcisi Hanife Yılmaz hazır bulundu.
 
Ziyaretin kendisini çok memnun ettiğini belirten ve bu anlamda Amatör Spor Haftası’nı kutlayan Valimiz Aziz Yıldırım; “İlimize başarılar kazandıran ve gençlerimizin daha iyi yetişmesini sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu emekler ve başarılarla hem Afyonkarahisar’ımızın, hem de ülkemizin ve güzel vatanımızın yüzünü ak ettiniz ve inanıyorum ki etmeye de devam edeceksiniz. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Allah sayılarınızı artırsın. İnşallah başka branşlarda da gerek Afyonumuzun, gerekse Türkiye’mizin yüzünü ağartacak, kutsal ve güzel ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracak ve o eşsiz istiklal marşımızı söyletecek inşallah başkaları da olur. Bizler de bu başarılarla daha fazla onur ve gurur duyarız. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Sporcularımızın yetişmesine ve başarılar elde etmesi yolunda emek veren ailelerinize, yakınlarınıza, antrenörlerinize, size sahip çıkan sponsorlara ve kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür ediyorum. Bizlerde Devlet ve Kamu İdaresi olarak elimizden geleni yapmak anlamında yanınızda olduğumuzu ifade ediyorum.” dedi.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop ziyaret sırasında verdiği bilgilerde Bulgaristan’ın Blagoevgrad şehrinde yapılan 38. Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası’nda sporcumuz Sultan Sivrihisarlı’nın sağ kolda Dünya Şampiyonu, sol kolda ise Dünya ikincisi olduğu belirtti.
 
Ziyaret Valimiz Aziz Yıldırım’ın konuklara hediye takdimi ve akabinde fotoğraf çektirmeleri ile sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi