Valimiz Aziz Yıldırım “Terörü” Lanetledi.

10 Aralık Cumartesi akşamı Beşiktaş – Bursaspor karşılaşmasının hemen ardından meydana gelen hain terör saldırılarında hayatını kaybeden Polis ve Sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. Yaşanan bu hain terör saldırısını lanetliyorum.
Öncelikle altını çizerek belirtmek isterim ki bu kutsal vatanın her karış toprağını tarihi boyunca canıyla, kanıyla yoğuran Büyük Türk Milleti, geçmişte olduğu gibi bugünde ve gelecekte de PKK, FETÖ, DEAŞ adı her ne olursa olsun hiçbir zaman teröre ve destekçilerine asla boyun eğmeyecek, kararlı ve azimli duruşuyla bütün hainliklerin üstesinden gelecektir. Bilinmelidir ki, Devletimiz ve Milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde her daim dimdik ayaktadır.
En temel insan hakkı olan yaşama hakkını hedef alan, milli birlik ve beraberliğimizi yok etmeyi amaçlayan bu alçakça saldırılar karşısında büyük Türk Milleti olarak her zamankinden daha da güçlü bir şekilde bütün terör örgütlerine karşı mücadelemiz asla durmayacaktır.
Rabbim, milletimizin birlik ve beraberliğine halel getirmek isteyen zalimlere, hainlere fırsat vermesin. Bir kez da Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, yakınlarını kaybeden şehit ailelerimize de Allah’tan sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun.
 
Editör: Haber Merkezi