Vali Yıldırım’dan İş Bankası ve Halk Bankası’na Ziyaret

Valimiz Aziz Yıldırım ilimizde ticari faaliyetlerde bulunan İş Bankası ile Halk Bankasının Afyonkarahisar Merkez Şubelerine iadeyi ziyarette bulundu.
İlk olarak İş Bankasını ziyaret eden Valimiz Yıldırım, Afyonkarahisar Merkez Şube Müdürü Mehmet Ali Ayduğan’dan banka çalışmaları ve İlçelerdeki şubeler ile bankadaki işlem hacmi, krediler ve personel eğitimleriyle ilgili bilgiler aldı.
 
Banka Müdürü nezdinde tüm banka çalışanlarına hayırlı işler temennisinde bulunan Valimiz Aziz Yıldırım, buradaki ziyaretini tamamladıktan sonra Halk Bankası Afyonkarahisar Merkez Şube Müdürü Hüseyin Şahbaz’a ziyarette bulunurken burada karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu.
 
Ziyaretler sırasında değerlendirmede bulunan Valimiz Aziz Yıldırım, bankalarda gerçekleştirilen işlem hacimlerinin iyi durumda olmasının şehrin ekonomisindeki canlılığını gösterdiğini belirtti. Ziyaretleri sırasında aldığı bilgiler çerçevesinde de mevcut durumun daha da ileriye taşınacağına inandığını belirtti. Bankaların teknolojiyi yakından takip etmesiyle birlikte çalışmalarını daha etkin yerine getirdiklerini ifade eden Valimiz Aziz Yıldırım, ziyaretleri sırasında Halk Bankası ve İş Bankası yönetici ve çalışanlarına başarılarının devamını diledi.
 
Editör: Haber Merkezi