Vali Yıldırım Ziyaretçilerini Kabul Etti.

Valimiz Aziz Yıldırım gün içerisinde ziyaretçilerini makamında kabul etti.
 
Valimiz Aziz Yıldırım sırasıyla Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Seydiler Belediye Başkanı İbrahim Akkaya, Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş, Dinar İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Demirkan ve Alim Akgül, Mali Müşavirler Odası Başkanı Kadir Arık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Ünal Özdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çobanlar Kurt İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. Temsilcileri Çiğdem Kurt ve Didem Kurt, Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel ve Eski Milletvekili Osman Hazer, Eber Kasabası Eski Belediye Başkanı Sefa Kara, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Başkanı İsmail Dilber, Afyon Şube Başkanı Mustafa Keser ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
 
Nazik kabullerinden dolayı Valimiz Aziz Yıldırım’a teşekkür eden konuklar, hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar dilediler.
 
Konukları ile yakından ilgilenen Valimiz Aziz Yıldırım, ziyaretler sırasında ülkemizin çok önemli bir süreçten geçtiğini ve bu manada Afyonkarahisar’daki birlik ve beraberliğin daha çok anlam kazandığını belirtti. Konukları nezdinde milli iradeye sahip çıkan tüm Afyonkarahisarlılara gönülden teşekkür eden Valimiz Yıldırım, bu birlikteliğin artarak devam edeceğine inandığını kaydederek, konuklarının güzel temennilerini kabul ederken, ziyaretlerinden dolayı tüm konuklarına ayrı ayrı teşekkür etti.
 
Editör: Haber Merkezi