Vali Yıldırım Zafer Haftası Tören Yerlerinde İncelemelerde Bulundu.

Valimiz Yıldırım beraberinde Vali Yardımcısı Erhan Günay, Şuhut Kaymakamı Ferik Görükmez, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu, Şuhut İlçe Jandarma Komutanı J.Kd. Bçvş. Rıdvan Aksaya, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve diğer ilgililerin katıldığı program kapsamında öncelikle Şuhut ilçe merkezinde bulunan Atatürk Evinde incelemelerde bulundu.
 
Şuhut Atatürk evini incelemeleri sırasında Valimiz Yıldırım’a Atatürk Evinin Kurtuluş Savaşımızdaki önemi ile ilgili bilgiler verildi. Daha sonra sırasıyla 25 Ağustos akşamı Zafer Haftası programının icra edileceği Şuhut Stadyumu, Çakırözü Köyü, Zafer Yürüyüşünün başlangıç noktası ve yürüyüş güzergâhında incelemelerde bulunan Valimiz Yıldırım’a güzergâh üzerinde devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler verildi. Son olarak Kocatepe’ye çıkarak burada J.Bnb. Adnan Çelebi’den 25 Ağustos 1922 tarihinde başlayan Büyük Taarruz hakkında bilgiler alan Valimiz Yıldırım, daha sonra Büyükkalecik Kasabası sınırları içerisinde bulunan Yzb. Agâh Efendi şehitliğini de ziyaret ederek, destanların yazıldığı, Cumhuriyetimizin kazanıldığı bu topraklarda bizlerin rahatça yaşamamızı sağlayan şehitlerimize Fatiha okudu.
 
Valimiz Yıldırım, günün sonunda 26 Ağustos Tabiat Parkı içerisinde halen inşaatı devam eden İstiklal Tanıtım Merkezi’ndeki incelemeleri sırasında Başkomutan Tarihi Milli Park Müdürü Vedat Yayın ve yüklenici firma yetkilisinden bilgiler alarak incelemelerini tamamladı.
 
Editör: Haber Merkezi