Vali Yıldırım Tapu ve Kadastro Müdürlüklerine Ziyarette Bulundu

Valimiz Aziz Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşları ziyaretleri kapsamında Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Müdürlüğüne ziyarette bulundu.
Valimiz Yıldırım, Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Müdürlüğünü ziyareti sırasında, Tapu Sicil Müdürü Hasan Basri Döner, Müdür Yardımcıları ve kurum çalışanları tarafından karşılandı.
 
Ziyaret öncesi Tapu Müdürlüğünde iş ve işlemlerini yaptırmak üzere bekleyen vatandaşların yanına giderek onlarla sohbette bulunan Valimiz Aziz Yıldırım, vatandaşın istek ve taleplerini dinledi, yaptıracakları iş ve işlemlerin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
 
Daha sonra Tapu Müdürü Hasan Basri Döner’in makamına geçen Valimiz Aziz Yıldırım’a kurum çalışmaları, tapu iş ve işlemleri hakkında bilgiler verildi.
Tapu Müdürlüğü birimlerinde incelemelerde bulunan Valimiz Aziz Yıldırım, buradan Kadastro Müdürlüğüne geçti. Kadastro Müdürlüğünü ziyareti sırasında kurum çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Kadastro Müdür Vekili Gönül Karaağaç tarafından Valimiz Aziz Yıldırım’a bilgiler verildi.
 
Kadastro Müdür vekili Gönül Karaağaç ile birlikte birimleri dolaşan Valimiz Yıldırım çalışanlara hayırlı işler temennisinde bulundu.
 
Gün içerisindeki programında kardeş iki kurum olan Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Müdürlüğüne ziyarette bulunduğunu ifade eden Valimiz Aziz Yıldırım, sürekli büyüme içerisinde bulunan ilimizde gayrimenkul alış ve satışlarında yoğunluk olduğu bilgisini aldığını belirtirken, vatandaşlarımızın mülkiyet haklarının güvence altına alınması için çalışmalar yürüten Tapu ve Kadastro Müdürlüklerimizin halkımıza önemli hizmetler sunduğunu söyledi. Güzel bir yerleşke içerisinde bulunan, imkan ve hizmetleriyle vatandaşa en iyi şekilde hizmet verme gayreti içerisinde olan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü idareci ve çalışanlarına başarılı çalışmalarının devamını dileyen Valimiz Aziz Yıldırım, onlarla günün anısına fotoğraf çektirmesiyle ziyaretler sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi