Vali Yıldırım, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına Ziyarette Bulundu.

Gün içerisindeki programları dahilinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ziyarette bulunan Valimiz Aziz Yıldırım SYDV’dan sorumlu Vali Yardımcısı Erhan Günay ve Vakıf Müdürü Yaman Şenol tarafından karşılandı.
 
Öncelikle Vakıf içerisindeki birimleri inceleyen ve personele hayırlı çalışmalar temennisinde bulunan Valimiz Yıldırım, birimlerde yapılan iş ve işlemler hakkında bilgiler aldı.
 
Daha sonra Valimiz Yıldırım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinin her hafta Çarşamba günü gerçekleştirdiği toplantısına katıldı. Toplantı gündeminde bulunan konuların görüşülerek karara bağlanmasının ardından Valimiz Aziz Yıldırım SYDV’dan sorumlu Vali Yardımcısı Erhan Günay ve Vakıf Müdürü Yaman Şenol’dan kurum çalışmaları ve diğer faaliyetler hakkında bilgiler aldı.
 
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı ziyareti sırasında Vakıf Müdürlüğünce oluşturulan “15 Temmuz Demokrasi Odası’nda incelemelerde bulunan Valimiz Yıldırım, ”15 Temmuz darbe girişiminin kabul edilebilir bir şey olmadığını,  paralel çete denen gafiller, ordumuzun ve bu milletin kendi lokmasından ayırarak aldığı silahları bu millete çevirme gafletinde bulundu. Fakat bizim demokrasi aşığı ve milli iradeye sahip çıkan vatandaşlırımız kendisine çevrilen o çeliğin karşısına kendini siper etti. Allah ülkemize bu tür demokrasi dışı olumsuz durumları bir daha yaşatmasın” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi