Vali Yıldırım İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Valimiz Aziz Yıldırım, ilçelerimizi tanımak, yatırımları ve projeleri yerinde incelemek amacıyla ilçe ziyaretlerine devam ediyor.
 
İhsaniye ilçesine ziyarette bulunan Valimiz Aziz Yıldırım, İhsaniye Kaymakamı Vekili Erhan Günay, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, İlçe Jandarma Komutan Vekili J. Başçvş.  Hüseyin Kadir ve İlçe Emniyet Amiri Burak Yüksel, İl Genel Meclis Üyeleri ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.
 
Valimiz Aziz Yıldırım’a İl Jandarma Kom. J. Alb. Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ve Defterdar Vekili Murat Toy eşlik ettiler.
 
İhsaniye ilçesi ziyareti sırasında ilk olarak İhsaniye Kaymakam Vekili Erhan Günay’ı makamında ziyaret eden Valimiz Aziz Yıldırım, Kaymakam Vekili Günay’dan ilçenin sağlık, eğitim, alt yapı, üst yapı ile tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler aldı.
 
Kaymakamlık ziyareti sırasında konuşan Valimiz Yıldırım, İhsaniye ilçesinin birçok zenginliklere sahip olduğunu belirtirken doğal güzelliklerinin yanında şifalı sularının bulunması İhsaniye ilçemizi önemli kılan özelliklerden biri olduğunu söyledi. İhsaniye ilçemizi daha ileriye taşımak için eğitim, sağlık ve sosyal hizmetlerin yanında ticari anlamda da çalışmaların artması gerektiğini vurgulayan Valimiz Aziz Yıldırım, ilçenin kalkınması ve daha ileriye taşıması için Valilik olarak her türlü destekte bulunulacağını sözlerine ekledi.
 
Konuşmasında dönem başkanlığını yürüten Afyonkarahisar ile Kütahya ve Eskişehir illerinin yer aldığı Frigyum adı altında bir birliğin olduğunu hatırlatan Valimiz Aziz Yıldırım, Frig vadisinin büyük bir hazine olduğunu, bu zenginliğin daha rantabl hale gelmesi ile ilgili gerekli değerlendirmelerin yapıldığını sözlerine ekledi.
 
Kaymakamlık ziyaretini tamamlayan Valimiz Aziz Yıldırım, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk’u makamında ziyaret etti. Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyaret esnasında Valimiz Aziz Yıldırım, Başkan Çabuk’a çalışmalarında başarılar diledi.
 
Valimiz Aziz Yıldırım, Belediye Başkanlığını ziyaretlerinin ardından sırasıyla İlçe Jandarma Komutan Vekili J. Başçvş.  Hüseyin Kadir ve İlçe Emniyet Amiri Burak Yüksel’i makamlarında ziyaret etti.
 
İlçe ziyareti sırasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Valimiz Yıldırım, onların istek ve taleplerinin olup olmadığını sorarken, hayırlı günler temennisinde bulundu.
 
Editör: Haber Merkezi