Vali Yıldırım İl Göç İdaresi Müdürü Kaval’a Ziyarette Bulundu.

Valimiz Aziz Yıldırım İçişleri Bakanlığı bünyesinde, ilimize yurt dışından gelen göçmen ve mülteci durumunda olan yabancı uyruklu kişilerin iş ve işlemlerini yürüten İl Göç İdaresi Müdürlüğü Müdür Vekili Mehmet Kaval’a ziyarette bulundu.
İl Göç İdaresi Müdürlüğü önünde Müdür Vekili Mehmet Kaval ve kurum çalışanları tarafından karşılanan Valimiz Aziz Yıldırım’a çiçek takdim edildi.
 
Ziyaret sırasında bilgiler veren Müdür Vekili Mehmet Kaval Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün kuruluşu ve işleyişi hakkında brifing verdi. Ziyaretlerinin kendisini memnun ettiğini belirten Kaval, ilimizde bulunan yabancı uyruklu kişilerin sayıları ve barınmaları hakkında ne tür iş ve işlemlerinin gerçekleştirildiğini aktardı.
 
Başarılı çalışmalardan dolayı Müdür Vekili Mehmet Kaval’a teşekkür eden Valimiz Aziz Yıldırım; “Devletimizin ve hükümetimizin izlediği uluslararası politikalarla; Türklerin ne kadar misafirperver olduğunu, ihtiyaç sahiplerine ve misafirlere her zaman kapılarının açık olduğunu kanıtlamıştır. İlimizde de İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından yabancı uyruklu kişi ve kişilerle sorunsuz bir şekilde ilgilenilmektedir. Bu vesileyle başarılı çalışmalarından dolayı İl Göç İdaresi Müdürlüğü çalışanlarını tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.
 
Ziyaret sırasında iş ve işlemlerini takip etmek üzere müdürlüğe gelen yabancı uyruklu kişilerle de ilgilenen Valimiz Aziz Yıldırım, onlarla bir süre sohbet etti.
 
Editör: Haber Merkezi