Vali Yıldırım Huzurevi Sakinlerini Makamında Kabul Etti.

Valimiz Aziz Yıldırım Dünya 1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla Afyonkarahisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan huzurevi sakinlerini makamında kabul etti.
 
Ziyaret sırasında Afyonkarahisar Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ve Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür Vekili Mustafa Kavas hazır bulundu.
Ziyarette Huzurevi sakinlerinden Huzurevi Yaşlı Temsilcisi Mehmet Enül ile Eşi Kore Gazisi olan Rukiye Kurt ile yakından ilgilenen ve Vali olarak kendilerinin herhangi bir istek ve arzularının olup olmadığını sorarak yaşlılarımızın gönüllerini kazanan Valimiz Yıldırım, makamında bulunan yaşlılarımız nezdinde tüm yaşlılarımızın Dünya 1 Ekim Yaşlılar Günü’nü kutladı.
 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kurumların yanı sıra Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin faaliyetleri hakkında Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer’den bilgiler alan Valimiz Aziz Yıldırım, İl Müdürü Sezer’e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, yaşlılarımızın baş tacı olduğunu, onların bilgileri, tecrübeleri ve doğru yönlendirmeleriyle bugünlere geldiğimizi, bu anlamda da devletimiz ve hükümetimizin imkânlarıyla her türlü hizmetin kendilerine sunulanacağını ifade etti.
Ziyaret nazik kabullerinden ve ilgilerinden dolayı huzurevi sakinlerinden Rukiye Kurt’un Valimiz Aziz Yıldırım’a çiçek takdim etmesiyle sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi