Vali Yıldırım Huzur Evi Sakinleri İle İftar Yaptı.

Yaşlılarımıza önem veren ve her fırsatta huzurevi sakinlerini ziyaret ederek onların istek ve taleplerini dinleyen Valimiz Aziz Yıldırım, huzurevinde düzenlenen iftarda il ve ilçe huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen ve Gül Anneler Derneği tarafından desteklenen iftar programına Valimiz Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Muzaffer Erol, Gül Anneler Derneği Başkanı Halise Saygı, dernek üyeleri ve Afyon, Emirdağ, Sandıklı ve Bolvadin Huzurevi sakinleri katıldılar.
 
İftar öncesi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bahçesinde yaşlılarımızı masalarında ziyaret eden Valimiz Aziz Yıldırım huzurevi sakinlerine ve orada bulunan herkese hoş geldiniz diyerek Ramazanlarını tebrik etti.
Sandıklı Huzurevi sakinlerinden Ebu Bekir Göktaş’ın Kuran-ı Kerim okumasının ve Afyonkarahisar Huzurevi sakinlerinden İbrahim Altın’ın duası ile başlayan iftar programında Bolvadin Huzurevi sakinlerinden Kadir Ünal Saraçoğlu iftar programı hakkında duygu ve düşüncelerini aktardı.
 
Programda yine huzurevi sakinlerinden Neşet Yüksekkaya’nın Türk Sanat Müziği dinletisi konuklara güzel anlar yaşatarak büyük alkış aldı.
 
Konuşmalara geçilen programda Gül Anneler Derneği Başkanı Halise Saygı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar.
 
Son olarak bir konuşma yapan Valimiz Aziz Yıldırım: “Artık Mübarek Ramazan ayının sonuna doğru geliyoruz. Kadir Gecesinin gölgesi hakikaten üzerimize düştü. Kadir Gecesi aynı zamanda bayramı müjdeliyor. Son birkaç iftardan bir tanesini siz değerli büyüklerimizle birlikte yapmak beni hakikaten çok memnun etti. Sizlerle daha fazla zaman geçirmeyi arzu ediyorum. Fakat işlerimizin yoğunluğu nedeni ile bu güne kadar ancak iki defa sizlerle bir araya gelebildik. İnşallah bundan sonra daha çok birlikte olabiliriz. Sizler hayatı görmüş, hayatın tecrübelerini yaşamış, acı tatlı anılar ile bu yaşa gelmiş büyüklerimizsiniz. Hepinize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Sizler bizim baş tacımızsınız, kıymetlimizsiniz. Şu mübarek günlerde bizlerde sizlerin gönlünü yapabilir, ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsek, Rabbimizde inşallah Ahirette bizim hesabımızı kolay kılar. Hepinize hayırlı akşamlar, hayırlı kandiller, hayırlı bayramlar diliyorum. İnşallah bu bayramımız ve diğer bayramlarımız tam bir bayram tadında olur, hep birlikte bayram ederiz. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. “dedi.
 
Programın sonunda Valimiz Aziz Yıldırım’a ve tüm protokol üyelerine teşekkür eden huzurevi sakinleri;“Sizlerin sayesinde buralarda en iyi şekilde hayatlarımızı devam ettiriyoruz. Huzurevlerinde bizim her türlü ihtiyacımız karşılanıyor. Allah devletimize zeval vermesin.” dediler.
 
Editör: Haber Merkezi