Vali Yıldırım, Halkımızla ve Askerlerimizle İftar Sofrasında Buluştu.
 
Birlik ve beraberlik ortamının arttığı on bir ayın sultanı Ramazan ayında halkımızla bir araya gelen Valimiz Aziz Yıldırım, iftar sofrasında Erkmen Kasabasında yaşayan vatandaşlarımızla ve ertesi günde İl Jandarma Komutanlığındaki askerlerimizle buluştu.
 
Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş’un öncülüğünde ve bu yıl 10.su düzenlenen iftar yemeğine katılan Valimiz Aziz Yıldırım yaklaşık 3000 kişi ile iftar sofrasını paylaştı.
 
İftar programına Valimiz Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İGM Başkanı Salih Sel, protokol üyeleri, davetliler ve çok sayıda vatandaşımız halkı katıldı.
 
İftar öncesinde Dünya Kuran-ı Kerim okuma birincisi Ferruh Muştuer ile ilimiz İmam Hatiplerinden Kuran-ı Kerim ziyafeti verilirken ilahiler seslendirildi.
 
İftar programı karşılıklı sevgi ve muhabbet mesajları verilerek sona erdi.
 
Hafta sonu ikinci günde İl Jandarma Komutanlığında vatani vazifesini yerine getiren askerlerimizle iftar sofrasını paylaşan Valimiz Aziz Yıldırım’a İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel eşlik ettiler.
 
İftar öncesi yemek duası yapıldı. İftar yemeği sırasında er ve erbaşlarla karşılıklı sohbette bulunan Valimiz Aziz Yıldırım, kahraman Türk askerinin sofrasında bulunmanın kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini belirtirken, tüm güvenlik güçlerimize Yüce Allahtan güç ve kuvvet vermesi temennileriyle iftar programı sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi