Vali Yıldırım, Gazi P. Er Uluhan’a Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Geçtiğimiz ay içerisinde Kayseri ilimizde meydana gelen menfur saldırıda yaralanan P. Er Kayahan Uluhan’a Valimiz Aziz Yıldırım ve İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan tarafından geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.
 
Sandıklı ilçemize bağlı Ürküt Köyü doğumlu olan ve tedavi gördüğü GATA hastanesinden taburcu olarak Afyonkarahisar’a getirilen P. Er Kayahan Uluhan hava şartları nedeniyle Afyonkarahisar Ordu Evinde misafir edildi.
 
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ile en kısa zamanda baba ocağına götürülecek olan Gazi P. Er Kayahan Uluhan’ın ailesinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Valimiz Aziz Yıldırım, gazimize geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 
Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Valimiz Aziz Yıldırım’a tedavisi hakkında bilgiler veren Gazi P. Er Kayahan Uluhan, Sayın Valimizin ziyaretlerinden çok memnun olduğunu belirterek kendilerine teşekkür etti. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı kendilerini çok iyi hissettiklerini, birlik ve beraberlik içerisinde bunların üstesinden gelinebileceğini belirten Baba Bahattin Uluhan, başta Valimiz Aziz Yıldırım olmak üzere tüm komutan ve erlere teşekkür etti.
 
Kutsal vatanımız uğrunda canlarını seve seve ortaya koyan tüm güvenlik mensupları canımızdır, ciğerimizdir diyen Valimiz Aziz Yıldırım, vatan için gazi olan P. Er Kayahan Uluhan’ı oğlu gibi gördüğünü, çok şükür ki gazimizin canının sağ olduğunu ifade ederken tüm gazilerimize acil şifalar dilediğini belirtti. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak adına şehit düşen tüm kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet dileyerek sözlerine devam eden Valimiz Aziz Yıldırım, tüm kederli ailelere başsağlığı ve sabırlar diledi.
 
Bu toprakların bedelinin ağır olduğunu vurgulayan Valimiz Aziz Yıldırım, tüm kötü niyetli kişi ve örgütlerin bu topraklarda gözünün olduğunu, ama Türk güvenlik güçleri sayesinde bu toprakların korunduğunu ve bundan sonra da korunacağını belirtirken hiçbir terör örgütüne boyun eğilmeyeceğinin altını çizdi.
Ziyaretinin sonunda P. Er Kayahan Uluhan’ın ailesi ile yaptığı sohbet sırasında Valimiz Aziz Yıldırım, kendisine iletilen her türlü istek ve talebin yasal çerçeve içerisinde değerlendirilerek yerine getirileceğini söyledi
 
Editör: Haber Merkezi