Vali Yıldırım, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığını Ziyaret Etti

Valimiz Aziz Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarına iadeyi ziyaretlere başladı. Valimiz Yıldırım gün içerisindeki programları dahilinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına iadeyi ziyaretlerde bulundu.
 
İlk olarak İl Emniyet Müdürlüğüne iadeyi ziyarette bulunan Valimiz Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılandı.
 
Ziyarette kısa bir açıklamada bulunan İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, kentin güvenliği ile vatandaşların huzurunun sağlanması noktasında yapılan çalışmalar ve alınan güvenlik tedbirleri hakkında Valimiz Aziz Yıldırım’abilgilerverdi.
Ziyaretin sonunda emniyet mensuplarına teşekkür eden ve çalışmalarında başarılar dileyen Valimiz Aziz Yıldırım toplumun huzur ve güvenliğinin her şeyin üstünde olduğunu, bu anlamda mesai mefhumu olmadan cansiperane çalışan emniyet teşkilatına başarılı çalışmalarının devamını diledi.
 
Daha sonra İl Jandarma Komutanlığını ziyarette bulunan Valimiz Aziz Yıldırım, J.Kd. Albay Yusuf Kenan Topçu ve diğer Jandarma Komutanlığı mensupları tarafından karşılandı.


 
Ziyaret öncesi Şeref Defterini imzalayan ve sonrasında İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Yusuf Kenan Topçu’dan bilgiler alan Valimiz Aziz Yıldırım, jandarmanın görev ve sorumluluk alanlarında yapılan çalışmalar ile vatandaşın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden üstün bir gayret ile görev yapan tüm jandarma personelini tebrik etti.
Ziyaretler günün anısına fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi