Vali Yıldırım Askeri Kurumlara İadeyi Ziyaretlerde Bulundu.

Valimiz Aziz Yıldırım, kendisine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlara iadeyi ziyaretlerine devam etti. Gün içerisindeki programları kapsamında, ilimizdeki hizmetlerini sürdüren Askeri kurumlara iadeyi ziyarette bulundu.
 
Valimiz Aziz Yıldırım’a ziyaretleri boyunca İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan ile İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen eşlik ettiği ziyaretleri kapsamında Askeralma Bölge Başkanı Per. Alb. Murat Diker, 8’nci Ana Bakım Merkezi Komutanı Müh. Alb. Muharrem Keyfoğlu, 4. Mühimmat Bölge Komutanı Bkm. Alb. Mustafa Erol ve Hava Meydan Komutanı Hv. Ss. Alb. Özgür Büyüköztürk’e ziyarette bulundu.
 
Ziyaretler sırasında karşılama mangası tarafından karşılanan Valimiz Aziz Yıldırım, ziyaret şeref defterlerini imzaladı.
 
Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan ziyaretlerde Valimiz Aziz Yıldırım’a ilgililer tarafından kurumları ve sorumluluk alanları hakkında bilgiler aktarıldı.
 
8’nci Ana Bakım Merkezi Komutanlığını ziyareti sırasında Kompozit Yelek Atelyesi, Kompozit Başlık Atelyesi ve Lastik ve Kauçuk Atelyesinde üretilen ürünlerle ilgili olarak Müh. Alb. Muharrem Keyfoğlu tarafından Valimiz Yıldırım’a bilgiler verildi.
 
Valimiz Aziz Yıldırım ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada, Türk Askerinin ülkemizin bölünmez bütünlüğü için olmazsa olmaz unsurlar arasında yer aldığını söylerken, geçtiğimiz aylarda yaşanan menfur saldırıda her kurum ve kuruluşta kötü niyetli kişilerce çalışma ve faaliyetler yürütüldüğünü, bu yönde devletimizin ve hükümetimizin dirayetli ve kararlı duruşu ile kötü niyetli kişilerin tüm kurum ve kuruluşlarımızla ilişiklerinin kesildiği gibi, ordumuz içerisinde bulunan bu tür kişilerin de ilişiklerinin kesildiğini belirtti. Bu anlamda Türk askerimize güvenimizin sonsuz olduğunu dile getiren Valimiz Yıldırım, güçlü Türk ordusu sayesinde Türkiye’nin güçlü olduğunu sözlerine ekledi.
 
Editör: Haber Merkezi