Vali Yıldırım AFJET Afyonsporlu Futbolcularla Moral Yemeğinde Buluştu

Valimiz Aziz yıldırım, takım içinde uyumlu bir hava yakalayarak başarılı sonuçlara imza atan AFJET Afyonspor'lu idareci ve futbolcularla moral yemeğinde biraya geldi.
 
Valimiz yıldırım tarafından Güral Termal Otel’de verilen moral yemeğine İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Jandarma Komutanı J. Albay Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, AFJET Afyonspor idarecileri, teknik direktörü, futbolcuları ve taraftar liderleri katıldı.
 
Yemekte öncelikle davetlerine icabet eden herkese hoş geldiniz diyen Valimiz Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar’ın yüzünü güldürmeye devam eden AFJET Afyonspor futbolcularını tebrik ederken, sezonu başarılı bir şekilde devam ettirmeleri nedeniyle tüm Afyonkarahisar adına çok mutlu olduğunu belirtti. AFJET Afyonspor oyuncularının Valisiyle, Garnizon Komutanıyla, Belediye Başkanıyla, protokol üyeleriyle ve tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimizle daima destekçi olunacağının altını çizen Valimiz Aziz Yıldırım, AFJET Afyonspor futbol takımının başarıdan başarıya koştuklarını, şu anki durumlarının çok iyi olduğunu ve elde edilen başarıyı ve liderliği de bundan sonra koruyarak bir üst lige çıkacaklarına inandığını sözlerine ekledi.
 
Sezon sonunda da  inşallah Play-Off’lara kalmadan bir üst lige çıkacağımız inancını taşıyorum diyerek sözlerine devam eden Valimiz Aziz Yıldırım, oyununu çok iyi oynayan bir ekibin olduğunu, bu anlamda birbiriyle çok iyi anlaşan, arkadaşlık ve dostluk duygularını üst düzeyde tutan AFJET Afyonspor futbolcularını yürekten kutladıklarını söyledi.
 
Ligin geri kalan kısmında 15 maç yapılacağını, bunun 8’nin kendi sahamızda, 7 sinin de deplasmanda olduğunu hatırlatan Valimiz Yıldırım, AFJET Afyonspor futbolcularının tüm Afyonkarahisar’a karşı sorumluluklarının olduğunu, bundan sonrada elde edilen başarının artarak devam ettirilmesi için takım oyuncularının elinden gelen gayreti göstereceklerine inandığını söyledi. Takımın gidişatından gayet memnun olduklarını ifade eden Valimiz Aziz Yıldırım, takımdaki birlik, beraberlik ve kardeşliğin devam etmesini arzuladıklarını, bundan sonrada başarılarını centilmence ve kaliteli oyunlarıyla sürdüreceklerine inandıklarını söyledi.
Program Valimiz Aziz Yıldırım’ın konuşmasının ardından doğum günü kutlanan futbolcumuz Mehmet Feyzi Yıldırım tarafından doğum günü pastanın kesimi ile sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi