VALİ VE REKTÖR BASINLA İFTARDA BULUŞTU
Vali Hakan Yusuf Güner, Basın Bayramı Nedeniyle Düzenlenen İftar Yemeğinde Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi.
Vali Hakan Yusuf Güner ve Basın Mensupları Afyon Kocatepe Üniversitesi ile Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneğinin 24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında ortaklaşa düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldi.
İzmir yolu üzerinde bulunan Lezzet Durağı Restoranında düzenlenen iftar yemeğine Valimiz Hakan Yusuf Güner’in yanı sıra AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu, Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, AKÜ Rektör Yardımcıları, Basın-Yayın ve Halkla İlişkilerleden sorumlu üniversite yetkilileri, ilimizde faaliyet gösteren yazılı, görsel-işitsel ve internet medyasının temsilcileri katıldı.
İftar programında AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları’nın konuşmalarından sonra söz alan Valimiz Hakan Yusuf Güner, Türkiye’nin önemli bir sınavın eşiğinde olduğunu belirterek; “Türkiye ve dünya çok önemli bir imtihanın arifesindedir. Bu noktada basının olaylara bakışı ve görüşleri, olayları kamuoyuna anlatma ve sunuş tarzları çok büyük bir öneme haizdir. Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir Cumhurbaşkanımız halk tarafından seçilecek. Afyonkarahisar sahip olduğu kültürel değerler ve yaşattığı milli değerler itibariyle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gerekli mesajı basın mensuplarının gözüyle verecektir.” dedi.
Konuşmalar sonrasında Afyon Kocatepe Üniversitesi Yönetimi ve Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği ile birlikte düzenlenen iftar programı samimi bir sohbet içerisinde sona erdi.
Editör: Haber Merkezi