VALİ VE BAŞKAN "EVLERİ GEZİYOR GÖNÜLLERİ ALIYOR"             
 
         Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Vali Aziz Yıldırım ile birlikte, Fatih Mahallesi'nde yaşayan iki aileye Ramazan ziyaretinde bulundu.
 
         Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Fatih Kapalı Pazaryerinde düzenlenen iftar programında, vatandaşlarla birlikte iftar yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Vali Aziz Yıldırım, iftar sonrası eşleriyle birlikte; Fatih Mahallesi'nde yaşayan Yılmaz ailesi ve Eşrefpaşa Mahallesi'nde yaşayan Doğan ailesine Ramazan ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde, ailelerin Ramazan ayını tebrik eden Başkan Çoban ve Vali Yıldırım, istek ve taleplerini de dinleyerek yardımcı olmaya çalıştı.
 
         "SOSYAL FAALİYETLERE DE ÖNEM VERİYORUZ"
 
         Her fırsatta halkın arasında olmaya özen gösteren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, belediyelerin görevlerinin sadece yol-kaldırım yapmak olmadığını, sosyal faaliyetlere de önem verilmesi gerektiğini söyledi. Bu maksatla mübarek Ramazan ayının ev ziyaretleri için çok büyük bir fırsat olduğunu dile getiren Başkan Çoban, bu ziyaretler sayesinde vatandaşların istek ve önerilerini de birebir dinleme imkanı bulduklarını ifade etti.
 
         Ramazan ayının güzelliklerinin konuşulduğu ziyaretlerden büyük mutluluk duyan aileler ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Vali Aziz Yıldırım ve eşlerine teşekkür etti. Ziyaretlerde ailelerin çocuklarını da sevindirmeyi ihmal etmeyen Başkan Çoban ve Vali Yıldırım, çocukların her birine ayrı ayrı oyuncaklar hediye etti.
 
Editör: Haber Merkezi