Vali Güner, ZEKA Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı
 Zafer Kalkınma Ajansı 2014 yılı 6. Yönetim Kurulu toplantısı Valimiz Hakan Yusuf Güner’in katılımıyla Kütahya Valisi Şerif Yılmaz'ın başkanlığında Kütahya’da yapıldı.
Kütahya Valiliği toplantı salonunda Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirilen Zafer Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısına Afyonkarahisar Valimiz Hakan Yusuf Güner’in yanı sıra Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve diğer yönetim üyeleri katıldılar.
Toplantının açılış konuşmasını yapan ZEKA Dönem Başkanı Vali Şerif Yılmaz; “Zafer Kalkınma Ajansımızın 2014 yılı 6. toplantısını bugün gerçekleştirmiş olacağız. Öncelikle toplantıya teşriflerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Ayrıca Ajansımızın Yönetim Kurulunda, Valiler Kararnamesi nedeniyle değişen Manisa Valimiz Sayın Erdoğan Bektaş ve Afyonkarahisar Valimiz Sayın Hakan Yusuf Güner Ajansımızda göreve başlamış bulundular. Hem Ajansımız için, hem İllerimiz için hem de kendileri için hayırlı olmasını diliyorum. Her iki Valimizin de Valilik tecrübeleri Ajansımızın faaliyetlerine katkı sağlayacağını düşünüyorum. İnşallah bilgi, birikim ve deneyimlerinden istifade ederiz.“dedi.
ZEKA Dönem Başkanı Vali Şerif Yılmaz konuşmasını Görev sürem boyunca, devletimizin belirlemiş olduğu kalkınma politikaları ve hedefleri çerçevesinde, Ajansımızın faaliyetlerini etkin bir şekilde yerine getirmesi için başta Yönetim Kurulu Üyelerimiz olmak üzere, Kalkınma Kurulu ve Ajans Genel Sekreterliği ile birlikte yoğun bir mesai harcadık; mümkün mertebe Ajansımızın tüm faaliyetlerine iştirak etmeye çalıştık. İnşallah, Kütahyamız, Afyonkarahisarımız, Manisamız ve Uşak ilimiz başta olmak üzere ülkemizin kalkınması ve refah düzeyinin artması noktasında katkı sunabilmişizdir. 
Bu vesileyle tekrardan tüm Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, bayrağı devralacak olan Manisa Valimize görevinde başarılar diliyorum.
Sözlerime son vermeden önce 28 Haziran tarihi itibarıyla idrak edeceğimiz Mübarek Ramazan ayının ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam alemi adına hayırlara vesile olmasını diliyor; toplantımıza katılım sağladığınız için teşekkür ediyorum.”diyerek tamamladı.
Toplantının son bölümünde toplantı gündeminde bulunan 2015 Yılı Çalışma Programı ve Bütçe Takvimi Hakkında Bilgi Verilmesi, 2015 Yılı Proje Teklif Çağrıları Ana Çerçevesinin Görüşülmesi, 2014 Yılı DFD Başvurularının Görüşülmesi, Yüksek Planlama Kurulu’nun 2014/8 Sayılı Kararının Görüşülmesi, 2014-01 Sayılı Kalkınma Kurulu Toplantı Kararı’nın Görüşülmesi, İki Toplantı Arası Ajans Faaliyetlerinin Görüşülmesi ve 2014 Yılı Mayıs Ayı Gelir-Gider Cetvelinin Görüşülmesi konuları ele alındı.
Editör: Haber Merkezi