Vali Güner Voleybol Müsabakasını İzledi, Tesislerde İncelemelerde Bulundu.

       Valimiz Hakan Yusuf Güner, Spor Kompleksi içerisinde yapımı tamamlanan Kapalı Spor Salonunda ilk defa yapılan Voleybol Müsabakasını tribünden izledi, daha sonra spor kompleksi içerisinde bulunan tesislerde incelemelerde bulundu.

      Valimiz Güner’in incelemelerine Vali Yardımcılarımız Kamil Kıcıroğlu ve Erhan Günay, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop ile diğer yetkililer katıldılar.

       Valimiz Güner, spor kompleksi içerisinde bulunan ve yapımı tamamlanarak hizmete sunulan ayrıca ilk kez müsabaka yapılan Kapalı Spor Salonundaki Okullar arası Voleybol Müsabakaları kapsamındaki Afyon Lisesi- Bahçeşehir Koleji arasında oynanan voleybol müsabakasını yetkililerle birlikte tribünden izledi.

      Karşılaşma öncesi bir konuşma yapan Valimiz Güner,” Bugün bu spor kompleksinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteği ile güzel bir voleybol maçı izleyeceğiz. Şüphesiz bu maçın siz değerli okullar açısından önemi büyük ancak bizim açımızdan en büyük önemi bu tesisin ilk defa öğrenciler tarafından kullanılıyor olmasıdır. Buranın bakımı, temizliği ve kullanıma hazır hale getirilmesinde katkı sağlayan başta Gençlik Spor Bakanlığımıza, daha sonra Belediyemize, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve tüm katkı sağlayan paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu mekanın her zaman sizlerle anlamlı olacağını düşünüyor, hepinize başarılar diliyorum.“ dedi.

Editör: Haber Merkezi